Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chikys FC CHAIMAS F.C.
Normal Tactiek ccc
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 49.6
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Filomeno is nu in balbezit. Smuda is nu in balbezit. Filomeno rent richting de bal. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel. Pulgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:1

9e minuut.
Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scarpeccio de bal onder controle te krijgen. Carbonell springt en kopt de bal. Pulgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smuda probeert de bal met de borst te controleren. Pulgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:2

13e minuut.
Smuda is nu in balbezit. Smuda passt de bal in één keer door. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ... Pulgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:3

19e minuut.
Bouška is nu in balbezit. Bouška probeert naar een medespeler te passen. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carbonell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Scarpeccio met een harde bal richting middenveld. Çakıl kopt de bal weg. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Pulgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:4

21e minuut.
Briceño passt de bal in één keer door. Lucena rent richting de bal. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Olses probeert naar een medespeler te passen. Çakıl met een sublieme pass. Smuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carbonell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal in één keer door. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:5

30e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda onderschept slim de pass. Smuda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cwyl passt de bal met de wreef. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal in één keer door. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Smuda rent richting de bal. Briceño is nu in balbezit. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Pulgar bokst de bal weg.

39e minuut.
Carmona geeft een lange en hoge pass. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft de bal voor. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Cwyl met een sublieme pass. Çakıl geeft een lange en hoge pass. Smuda kopt de bal weg. Klungelig pakt Briceño de bal. Briceño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chikys FC 79%, CHAIMAS F.C. 21%.
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:6

47e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Smuda heeft problemen om de bal te vangen. Smuda draait met de bal, schiet en ... Pulgar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Barandarian is nu in balbezit. Çakıl verovert de bal door een tackle van achteren. Çakıl geeft een hoge lob. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Pulgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pulgar speelt de bal door. Cwyl kopt de bal weg. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel. Scarpeccio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:7

51e minuut.
Çakıl geeft de bal voor. Scarpeccio heeft problemen om de bal te vangen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Pulgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:8

54e minuut.
Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smuda de bal. Andrus rent richting de bal. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:9

55e minuut.
Andrus met de inworp. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto speelt de bal door. Briceño is nu in balbezit. Briceño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Carbonell passt de bal zonder na te denken. Briceño rent richting de bal. Briceño speelt de bal door. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:10

60e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal in één keer door. Daar is Scarpeccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Çakıl kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel. Pulgar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:11

66e minuut.
Çakıl passt de bal met de wreef. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal in één keer door. Briceño is nu in balbezit. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scarpeccio met een harde bal richting middenveld. Carmona kopt de bal weg. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pulgar trapt de bal weg van het doel. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl met een sublieme pass. Klungelig pakt Carbonell de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pulgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:12

76e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft een lange en hoge pass. Briceño rent richting de bal. Briceño schiet op doel. Pulgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:13

79e minuut.
Cwyl geeft een lange en hoge pass. Carbonell rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lucena ... Strafschop! Carbonell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smuda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:14

79e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño speelt de bal door. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Toro kopt de bal weg. Daar is Çakıl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal met de wreef. Briceño rent richting de bal. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Pulgar trapt de bal weg. Çakıl kopt de bal weg. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chikys FC 80%, CHAIMAS F.C. 20%.
Chikys FC - CHAIMAS F.C. 0:14