Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mampa blues Estudiantes de Merida FC
Normal Tactiek Estutac
38% Balbezit 62%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.9
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva passt de bal in één keer door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Pabón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:1

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pabón met een harde bal richting middenveld. Vizquel met een sublieme pass. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:2

6e minuut.
Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Pabón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:3

9e minuut.
Thành Khiêm rent richting de bal. Montoya begaat een overtreding. Thành Khiêm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echeto met een snel genomen vrije trap. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. De Ornelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:4

10e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Khiêm speelt de bal door. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Paya is nu in balbezit. Paya geeft een lange en hoge pass. Thành Khiêm kopt de bal weg. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Villarán heeft problemen om de bal te vangen. Villarán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domínguez de bal. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Pabón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:5

24e minuut.
Galván rent richting de bal. Galván geeft een lange en hoge pass. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De Ornelas met een harde bal richting middenveld. Thành Khiêm kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:6

27e minuut.
Mendes rent richting de bal. Domínguez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villanueva neemt de penalty, wat een uithaal! Pabón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:7

28e minuut.
Vizquel speelt de bal door. Echeto rent richting de bal. Echeto passt de bal met de wreef. Daar is Thành Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Pabón trapt de bal weg. Vizquel kopt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Pabón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:8

31e minuut.
Vizquel passt de bal in één keer door. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales passt de bal zonder na te denken. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:9

32e minuut.
Barroso speelt de bal door. Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:10

33e minuut.
Inworp. Paya met een snelle inworp. Villarán rent richting de bal. Villarán geeft een hoge lob. Mendes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De Ornelas geeft een hoge lob. Inworp. Paya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán rent richting de bal. Villarán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vizquel probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Thành Khiêm passt de bal met de wreef. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:11

38e minuut.
Mendes speelt de bal door. Villanueva rent richting de bal. Canales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villanueva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarán wilt de vrije trap nemen. Paal! Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:12

41e minuut.
Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto passt de bal met de wreef. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Pabón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:13

43e minuut.
Mendes passt de bal zonder na te denken. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thành Khiêm de bal. Thành Khiêm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:14

45e minuut.
Mendes krijgt zijn hoofd ertegen. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mampa blues 95%, Estudiantes de Merida FC 5%.
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:15

47e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal met de wreef. De Ornelas rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:16

48e minuut.
Vizquel kopt de bal weg. Mendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendes met een sublieme pass. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales is nu in balbezit. Villarán verovert de bal door een tackle van achteren. Villarán geeft de bal voor. Mendes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:17

51e minuut.
Mendes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paya geeft een hoge lob. Villarán geeft de bal voor. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vizquel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villarán kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. Pabón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:18

54e minuut.
Villarán heeft problemen om de bal te vangen. Villarán speelt de bal door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Pabón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal met de wreef. Echeto met een sublieme pass. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Pabón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tokody kopt de bal weg. Klungelig pakt Canales de bal. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft een hoge lob. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thành Khiêm de bal. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Villanueva geeft de bal voor. Klungelig pakt Cardozo de bal. Paya geeft de bal voor. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:19

73e minuut.
Villarán passt de bal in één keer door. Paya rent richting de bal. Paya met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vizquel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeto speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pabón met een harde bal richting middenveld. Villarán kopt de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Pabón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:20

76e minuut.
Echeto speelt de bal door. Paya speelt de bal door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto is nu in balbezit. Echeto passt de bal met de wreef. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ... Pabón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:21

87e minuut.
Villarán speelt de bal door. Paya is nu in balbezit. Paya passt de bal met de wreef. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mampa blues 88%, Estudiantes de Merida FC 12%.
mampa blues - Estudiantes de Merida FC 0:21