Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 00:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Venezuela
  • Stadion: JADPJC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3099
JADPJC Olympique Caracas
Normal Tactiek Moku Moku no Mi
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 60.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Losada probeert de bal aan de voet te houden. Reljanović speelt de bal door. Białokozowicz heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Zerpa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bottini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Durán de bal. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap. Bottini bokst de bal weg. Zerpa kopt de bal weg. Białokozowicz rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán geeft een hoge lob. Alemão geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reljanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:1

6e minuut.
Leani rent richting de bal. Leani passt de bal met de wreef. Daar is Gołuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołuch geeft een hoge lob. Białokozowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alemão met de inworp. Leani heeft problemen om de bal te vangen. Leani passt de bal in één keer door. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gołuch verovert de bal door een tackle van achteren. Gołuch probeert naar een medespeler te passen. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guzmán de bal onder controle te krijgen. Bottini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Białokozowicz probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:2

10e minuut.
Białokozowicz onderschept slim de pass. Yriarte rent richting de bal. Białokozowicz onderschept slim de pass. Reljanović rent richting de bal. Reljanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Zerpa de bal onder controle te krijgen. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović met een sublieme pass. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:3

13e minuut.
Yriarte rent richting de bal. Reljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović passt de bal zonder na te denken. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:4

15e minuut.
Leani verovert de bal door een tackle van achteren. Leani probeert naar een medespeler te passen. Alemão probeert naar een medespeler te passen. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zerpa rent richting de bal. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz schiet op doel. Bottini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Armada Pozo zal de hoekschop nemen. Reljanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Guzmán de bal. Bottini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:5

21e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão probeert naar een medespeler te passen. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz passt de bal met de wreef. Bottini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołuch geeft de bal voor. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:6

22e minuut.
Yriarte is nu in balbezit. Reljanović onderschept slim de pass. Reljanović passt de bal met de wreef. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Yriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:7

24e minuut.
Reljanović passt de bal zonder na te denken. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo geeft een hoge lob. Białokozowicz heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:8

26e minuut.
Alemão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zerpa rent richting de bal. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz geeft een hoge lob. Armada Pozo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reljanović rent richting de bal. Reljanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:9

27e minuut.
Pérez rent richting de bal. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Białokozowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán rent richting de bal. Białokozowicz onderschept slim de pass. Reljanović rent richting de bal. Reljanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Bottini met een harde bal richting middenveld. Yriarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Białokozowicz de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap. Bottini bokst de bal weg.

31e minuut.
Negoescu geeft de bal voor. Białokozowicz kopt de bal weg. Daar is Yriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reljanović rent richting de bal. Reljanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bottini met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołuch met de inworp. Armada Pozo geeft een hoge lob. Białokozowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gołuch heeft problemen om de bal te vangen. Yriarte is nu in balbezit. Yriarte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reljanović de bal. Reljanović schiet op doel. Bottini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Armada Pozo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reljanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:10

37e minuut.
Alemão passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Reljanović onderschept slim de pass. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Reljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović speelt de bal door. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Bottini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:11

41e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Białokozowicz probeert de bal met de borst te controleren. Yriarte is nu in balbezit. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Reljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović passt de bal met de wreef. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Bottini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 88%, Olympique Caracas 12%.
JADPJC - Olympique Caracas 0:12

49e minuut.
Durán is nu in balbezit. Alemão onderschept slim de pass. Armada Pozo geeft de bal voor. Białokozowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:13

50e minuut.
Leani met een sublieme pass. Alemão geeft een hoge lob. Zerpa probeert de bal met de borst te controleren. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:14

53e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guzmán de bal. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Bottini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:15

53e minuut.
Losada met een sublieme pass. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Gołuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović draait met de bal, schiet en ... Bottini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołuch met de inworp. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leani onderschept slim de pass. Leani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Reljanović de bal. Reljanović passt de bal in één keer door. Białokozowicz heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz schiet op doel. Bottini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:16

61e minuut.
Yriarte is nu in balbezit. Gołuch onderschept slim de pass. Gołuch met een sublieme pass. Reljanović heeft problemen om de bal te vangen. Reljanović draait met de bal, schiet en ... Bottini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Alemão met een sublieme pass. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zerpa krijgt een gele kaart. Białokozowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Białokozowicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:17

66e minuut.
Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović met een sublieme pass. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:18

67e minuut.
Peraza met een sublieme pass. Guzmán met een sublieme pass. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap. Durán probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:19

69e minuut.
Inworp. Gołuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo geeft een hoge lob. Białokozowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gołuch met een sublieme pass. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão probeert naar een medespeler te passen. Reljanović rent richting de bal. Reljanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Klungelig pakt Soto de bal. Gołuch geeft een lange en hoge pass. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo probeert naar een medespeler te passen. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović schiet op doel. Bottini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:20

74e minuut.
Losada passt de bal in één keer door. Daar is Peraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gołuch onderschept slim de pass. Gołuch passt de bal zonder na te denken. Reljanović heeft problemen om de bal te vangen. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:21

78e minuut.
Alemão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leani geeft een hoge lob. Białokozowicz kopt de bal weg. Reljanović rent richting de bal. Reljanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:22

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gołuch neemt de hoekschop. Klungelig pakt Reljanović de bal. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:23

85e minuut.
Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:24

86e minuut.
Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović geeft de bal voor. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo geeft de bal voor. Białokozowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Bottini trapt de bal weg van het doel. Armada Pozo kopt de bal weg. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Aćimović met de inworp. Alemão is nu in balbezit. Alemão geeft een lange en hoge pass. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović haalt uit met een fantastische trap. Bottini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - Olympique Caracas 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 92%, Olympique Caracas 8%.
JADPJC - Olympique Caracas 0:25