Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROYECTO LAZOS Agues FC
Normal Tactiek wing
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Laya is nu in balbezit. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. Cuares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:1

4e minuut.
Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tovar zijn tegenspeler op de grond. Castellanos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Castellanos kan niet meer verder spelen. Boscán komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Laya geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Cuares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:2

18e minuut.
Noguera probeert de bal aan de voet te houden. Cuares met een sublieme pass. Otaiza kopt de bal weg. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Otaiza is nu in balbezit. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:3

34e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Inworp. Otaiza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco geeft de bal voor. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. De la terga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:4

38e minuut.
Peraza geeft een lange en hoge pass. Laya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laya passt de bal in één keer door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pacheco kan de bal niet met de borst controleren. Pacheco speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ... Cuares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROYECTO LAZOS 89%, Agues FC 11%.
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:5

47e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Laya kopt de bal weg. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:6

54e minuut.
Otaiza met een sublieme pass. Tovar is nu in balbezit. Tovar passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Cuares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz haalt uit met een fantastische trap. Cuares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:7

58e minuut.
Bolívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco geeft een hoge lob. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cuares met een harde bal richting middenveld. Daar is Pedraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar maakt een afschuwelijke overtreding. Pedraza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pedraza kan niet meer verder spelen. Iriarte komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz passt de bal in één keer door. Tovar met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Noguera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otaiza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco geeft de bal voor. Santeliz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Laya geeft de bal voor. Cuares probeert naar een medespeler te passen. Bolívar kopt de bal weg. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Otaiza passt de bal in één keer door. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza onderschept slim de pass. Santeliz is nu in balbezit. Santeliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cuares trapt de bal weg. Otaiza kopt de bal weg. Klungelig pakt Santeliz de bal. Tovar is nu in balbezit. Tovar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cuares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuares probeert naar een medespeler te passen. Bolívar kopt de bal weg. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cuares speelt de bal door. Bolívar kopt de bal weg. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De la terga kopt de bal weg. Laya met een sublieme pass. Tovar is nu in balbezit. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Cuares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco met een sublieme pass. De la terga geeft de bal voor. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROYECTO LAZOS 80%, Agues FC 20%.
PROYECTO LAZOS - Agues FC 0:7