Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galicia F.C. Real Guayaba CF
442 Tactiek dogo argentino
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 47.3
average Schieten solid
average Passen very good
poor Verdedigen good


14e minuut.
Echenausi met een sublieme pass. Daar is Parissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parissi speelt de bal door. Daar is Birikimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Parissi verovert de bal door een tackle van achteren. Parissi probeert naar een medespeler te passen. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel. Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Farías geeft de bal voor. Kajiyama kopt de bal weg. Peñaranda probeert de bal met de borst te controleren. Birikimci rent richting de bal. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Echenausi is nu in balbezit. Echenausi probeert naar een medespeler te passen. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:1

27e minuut.
Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft een hoge lob. Padrón kopt de bal weg. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. Filosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Echenausi passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Farías de bal onder controle te krijgen. Filosa bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Kajiyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajiyama geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farías de bal. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:2

34e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi onderschept slim de pass. Parissi passt de bal zonder na te denken. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Infante passt de bal zonder na te denken. Kajiyama speelt de bal door. Parissi rent richting de bal. Parissi haalt uit met een fantastische trap. Filosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:3

41e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Echenausi speelt de bal door. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 86%, Real Guayaba CF 14%.
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:4

52e minuut.
Parissi onderschept slim de pass. Echenausi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castro de bal. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ... Filosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Echenausi met een sublieme pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel. Farías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Echenausi kopt de bal weg. Padrón probeert de bal met de borst te controleren. Padrón geeft een hoge lob. Birikimci rent richting de bal. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Filosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas geeft een lange en hoge pass. Kajiyama kopt de bal weg. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel. Filosa bokst de bal weg.

60e minuut.
Kajiyama is nu in balbezit. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:5

71e minuut.
Villegas geeft een lange en hoge pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova geeft de bal voor. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Filosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:6

82e minuut.
Kajiyama met een snelle inworp. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi passt de bal met de wreef. Padrón rent richting de bal. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Filosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal met de wreef. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:7

89e minuut.
Kajiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama geeft een lange en hoge pass. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci rent richting de bal. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Filosa trapt de bal weg van het doel. Kajiyama kopt de bal weg. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel. Paal! Filosa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Filosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Birikimci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 86%, Real Guayaba CF 14%.
Galicia F.C. - Real Guayaba CF 0:8