Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
25 de Marzo FC MaracaiboFC
2....5.....FC. Tactiek ARCADE 532 MODII
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts speelt de bal door. Daar is Freschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:1

7e minuut.
Dekkers heeft problemen om de bal te vangen. Rajakangas is nu in balbezit. Rajakangas passt de bal zonder na te denken. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mangana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachunts met een sublieme pass. Daar is Mangana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangana geeft een hoge lob. Freschi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Dekkers rent richting de bal. Dekkers passt de bal met de wreef. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza geeft de bal voor. Rejski kopt de bal weg. Pasetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasetti schiet op doel. Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rejski rent richting de bal. Khachunts verovert de bal door een tackle van achteren. Khachunts passt de bal zonder na te denken. Romo rent richting de bal. Romo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Romo onderschept slim de pass. Romo met een sublieme pass. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:2

32e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Romo geeft de bal voor. Andueza probeert de bal met de borst te controleren. Freschi rent richting de bal. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Freschi geeft de bal voor. Cubillo met een sublieme pass. Rejski kopt de bal weg. Pasetti is nu in balbezit. Pasetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Khachunts speelt de bal door. Janduda rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo geeft de bal voor. Urrutia springt en kopt de bal. Cubillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 de Marzo FC 65%, MaracaiboFC 35%.
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:2

57e minuut.
Rajakangas verovert de bal door een tackle van achteren. Khachunts onderschept slim de pass. Khachunts passt de bal zonder na te denken. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:3

60e minuut.
Doeltrap. Deken komt het veld opgelopen. Milliner trapt de bal weg van het doel. Mangana is nu in balbezit. Mangana geeft de bal voor. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Freschi rent richting de bal. Freschi draait met de bal, schiet en ... Cubillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:4

61e minuut.
Późniak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Freschi verovert de bal door een tackle van achteren. Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle geeft een hoge lob. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak schiet op doel. Milliner bokst de bal weg.

64e minuut.
Mangana passt de bal met de wreef. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts passt de bal in één keer door. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:5

69e minuut.
Mangana rent richting de bal. Mangana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Freschi de bal. Freschi draait met de bal, schiet en ... Cubillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Khachunts kan de bal niet met de borst controleren. Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:6

75e minuut.
Deken probeert naar een medespeler te passen. Późniak rent richting de bal. Późniak met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia passt de bal in één keer door. Freschi heeft problemen om de bal te vangen. Freschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Romo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Janduda de bal onder controle te krijgen. Khachunts geeft de bal voor. Freschi rent richting de bal. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:7

83e minuut.
Romo passt de bal met de wreef. Daar is Freschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Cubillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:8

85e minuut.
Ovalle geeft de bal voor. Późniak rent richting de bal. Khachunts maakt een afschuwelijke overtreding. Khachunts krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts geeft een hoge lob. Freschi rent richting de bal. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 de Marzo FC 73%, MaracaiboFC 27%.
25 de Marzo FC - MaracaiboFC 0:8