Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asteras latsidas fc obrien
sd Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas passt de bal in één keer door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lepouras geeft een hoge lob. Frydas springt en kopt de bal. Humala probeert de bal aan de voet te houden. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bjegović de bal. Paal!

17e minuut.
Siderov met een sublieme pass. Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft een hoge lob. Bjegović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frantzis maakt een snoekduik en kopt de bal. Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu bokst de bal weg.

24e minuut.
Bjegović geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sztanó stond buitenspel. Kremantalas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frydas is nu in balbezit. Frydas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vgenopoulos geeft een hoge lob. Frantzis is nu in balbezit. Adkins begaat een overtreding. Adkins krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gogos passt de bal zonder na te denken. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas passt de bal zonder na te denken. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Xudaverdiyev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esketzis met een snelle inworp. Lepouras geeft de bal voor. Frantzis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Siderov kopt de bal weg. Gogos speelt de bal door. Klungelig pakt Bjegović de bal. Frydas is nu in balbezit. Frydas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Esketzis geeft de bal voor. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopýtko de bal. Kopýtko schiet op doel. Dermanoutsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepouras met de inworp. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ... Humala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Xudaverdiyev is nu in balbezit. Gogos onderschept slim de pass. Gogos passt de bal in één keer door. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas onderschept slim de pass. Frydas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakiotis komt het veld opgelopen. Antoneas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 68%, obrien 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asteras latsidas fc - obrien 0:0

58e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Frydas is nu in balbezit. Humala is nu in balbezit. Frydas onderschept slim de pass. Frydas schiet op doel. Năstăsescu bokst de bal weg.

63e minuut.
Antoneas speelt de bal door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremantalas begaat een overtreding. Kremantalas krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan met een sublieme pass. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko schiet op doel. Dermanoutsos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - obrien 1:0

66e minuut.
Siderov is nu in balbezit. Useche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siderov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lepouras met een snel genomen vrije trap. Frydas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asteras latsidas fc - obrien 1:1

71e minuut.
Frantzis passt de bal in één keer door. Siderov is nu in balbezit. Siderov met een sublieme pass. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski met een sublieme pass. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - obrien 2:1

77e minuut.
Vgenopoulos passt de bal zonder na te denken. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siderov met een snelle inworp. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asteras latsidas fc - obrien 2:2

84e minuut.
Siderov geeft een lange en hoge pass. Frydas is nu in balbezit. Humala is nu in balbezit. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos met een sublieme pass. Frantzis rent richting de bal. Frydas rent richting de bal. Frydas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - obrien 2:3

88e minuut.
Frydas kopt de bal weg. Klungelig pakt Frantzis de bal. Useche is nu in balbezit. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Lavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan met een sublieme pass. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko draait met de bal, schiet en ... Dermanoutsos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asteras latsidas fc - obrien 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 59%, obrien 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asteras latsidas fc - obrien 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Frydas kopt de bal weg. Frydas rent richting de bal. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - obrien 3:4

98e minuut.
Xudaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft de bal voor. Frantzis krijgt zijn hoofd ertegen. Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - obrien 3:5

100e minuut.
Humala is nu in balbezit. Frydas onderschept slim de pass. Frydas passt de bal in één keer door. Frantzis rent richting de bal. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

103e minuut.
Frydas onderschept slim de pass. Frydas passt de bal zonder na te denken. Lepouras speelt de bal door. Frantzis rent richting de bal. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 66%, obrien 34%.
asteras latsidas fc - obrien 3:5

106e minuut.
Pakiotis is nu in balbezit. Pakiotis geeft de bal voor. Bjegović rent richting de bal. Frydas onderschept slim de pass. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

111e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Useche met een snelle inworp. Sztanó rent richting de bal. Klungelig pakt Sztanó de bal. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Dermanoutsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó schiet op doel. Dermanoutsos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - obrien 4:5

113e minuut.
Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche geeft een hoge lob. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko schiet op doel. Dermanoutsos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

117e minuut.
Lavidas probeert naar een medespeler te passen. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas passt de bal met de wreef. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 54%, obrien 46%.
asteras latsidas fc - obrien 4:5