Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA kalopodaros
stroukis Tactiek 14
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen solid


6e minuut.
Brynjason rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pantov zal de hoekschop nemen. Korres is nu in balbezit. Korres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - kalopodaros 0:1

9e minuut.
Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sátori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sátori passt de bal met de wreef. Barwin rent richting de bal. Barwin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fehim probeert naar een medespeler te passen. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk passt de bal zonder na te denken. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sakaloglou onderschept slim de pass. Sakaloglou geeft een lange en hoge pass. Vidmar heeft problemen om de bal te vangen. Barwin is nu in balbezit. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pantov is nu in balbezit. Pantov speelt de bal door. Daar is Brynjason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korres verovert de bal door een tackle van achteren. Korres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 73%, kalopodaros 27%.
ANDRITSAINA - kalopodaros 0:1

50e minuut.
Sátori geeft de bal voor. Korres kopt de bal weg. Barwin is nu in balbezit. Barwin schiet op doel. Florakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - kalopodaros 0:2

54e minuut.
Sakaloglou geeft een hoge lob. Vidmar kopt de bal weg. Daar is Tallarico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwin rent richting de bal. Barwin draait met de bal, schiet en ... Florakis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sakaloglou zal de hoekschop nemen. Barwin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantov neemt de hoekschop. Barwin rent richting de bal. Barwin schiet op doel. Florakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - kalopodaros 0:3

73e minuut.
Schwegler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guangyong komt het veld opgelopen. Pantov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barwin is nu in balbezit. Barwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Korres speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat passt de bal zonder na te denken. Barwin is nu in balbezit. Barwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sátori passt de bal met de wreef. Sakaloglou rent richting de bal. Sakaloglou passt de bal met de wreef. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Tallarico de bal. Sakaloglou is nu in balbezit. Barwin is nu in balbezit. Barwin schiet op doel. Vidmar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Guangyong is nu in balbezit. Barwin onderschept slim de pass. Barwin passt de bal in één keer door. Korres is nu in balbezit. Korres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tallarico geeft een hoge lob. Glaros geeft een hoge lob. Barwin is nu in balbezit. Barwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - kalopodaros 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 75%, kalopodaros 25%.
ANDRITSAINA - kalopodaros 0:4