Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Kalamarias PANAGLAIKOS
442 Tactiek jebour..
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten outstanding
average Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Kekejyan rent richting de bal. Mast rent richting de bal. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Namięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adilsoy met een sublieme pass. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:1

9e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Gonidellis rent richting de bal. Olivos onderschept slim de pass. Sebők onderschept slim de pass. Sebők schiet op doel. Kuzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Koryzna passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Namięta met een harde bal richting middenveld. Arechavaleta met een sublieme pass. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy schiet op doel. Namięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

17e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Koryzna met een sublieme pass. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:2

20e minuut.
Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagizarov begaat een overtreding. Adilsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arechavaleta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zachopoulos is nu in balbezit. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna met een sublieme pass. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:3

26e minuut.
Inworp. Arechavaleta met een snelle inworp. Adilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Adilsoy schiet op doel. Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:4

31e minuut.
Yagizarov passt de bal zonder na te denken. Cisak heeft problemen om de bal te vangen. Koryzna met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Koryzna onderschept slim de pass. Kekejyan heeft problemen om de bal te vangen. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cisak geeft een hoge lob. Valenzuela kopt de bal weg. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy schiet op doel. Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:5

41e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Mast heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Namięta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:6

43e minuut.
Gonidellis probeert de bal aan de voet te houden. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna met een sublieme pass. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Arechavaleta met een sublieme pass. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Kalamarias 68%, PANAGLAIKOS 32%.
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:7

55e minuut.
Koryzna passt de bal in één keer door. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballak probeert naar een medespeler te passen. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. Namięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Pilipciuc is nu in balbezit. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy schiet op doel. Namięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:8

58e minuut.
Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:9

65e minuut.
Yagizarov kopt de bal weg. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan geeft de bal voor. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy schiet op doel. Namięta bokst de bal weg.

69e minuut.
Gonidellis met een sublieme pass. Arechavaleta heeft problemen om de bal te vangen. Arechavaleta probeert naar een medespeler te passen. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. Arechavaleta rent richting de bal. Arechavaleta passt de bal met de wreef. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Arechavaleta speelt de bal door. Koryzna rent richting de bal. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Namięta met een harde bal richting middenveld. Ebeiridis heeft problemen om de bal te vangen. Arechavaleta met een sublieme pass. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy schiet op doel. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Koryzna passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Namięta bokst de bal weg. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:10

79e minuut.
Buitenspel voor Pilipciuc. Goede buitenspelval van de verdediging. Vajda neemt vlug de vrije trap. Daar is Yagizarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adilsoy onderschept slim de pass. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Namięta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:11

83e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan schiet op doel. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:12

85e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Adilsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yagizarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel. Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy geeft de bal voor. Kekejyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mast geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisak met de inworp. Dinescu geeft een lange en hoge pass. Arechavaleta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yagizarov geeft een hoge lob. Inworp. Cisak met een snelle inworp. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Kalamarias 80%, PANAGLAIKOS 20%.
Apollon Kalamarias - PANAGLAIKOS 0:12