Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 KOMOTINI F.C.
Breaking Bad Tactiek new
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
38.8 gemiddelde waardering 47.5
redelijk Schieten goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Aronis probeert naar een medespeler te passen. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen passt de bal zonder na te denken. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sagriotis is nu in balbezit. Vafeas verovert de bal door een tackle van achteren. Caiozzo met een sublieme pass. Pankowski rent richting de bal. Pankowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Witteveen geeft een lange en hoge pass. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert draait met de bal, schiet en ... Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - KOMOTINI F.C. 0:1

14e minuut.
Sagriotis passt de bal met de wreef. Samakidis is nu in balbezit. Aronis begaat een overtreding. Aronis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Eleftheriou kopt de bal weg. Samakidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vafeas. Vafeas krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mantilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vafeas met de inworp. Caiozzo geeft de bal voor. Saldanha kopt de bal weg. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klein geeft een hoge lob. Witteveen kopt de bal weg. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Englert rent richting de bal. Englert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Witteveen passt de bal met de wreef. Aronis speelt de bal door. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski haalt uit met een fantastische trap. Prado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΣ Γιάννινα 1966 75%, KOMOTINI F.C. 25%.
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - KOMOTINI F.C. 0:1

50e minuut.
Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert is nu in balbezit. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert rent richting de bal. Englert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guimarães maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo met een sublieme pass. Pankowski rent richting de bal. Pankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cosma onderschept slim de pass. Cosma geeft de bal voor. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski haalt uit met een fantastische trap. Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - KOMOTINI F.C. 0:2

79e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo geeft een lange en hoge pass. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert haalt uit met een fantastische trap. Prado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΣ Γιάννινα 1966 61%, KOMOTINI F.C. 39%.
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - KOMOTINI F.C. 0:2