Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. fc ΜΠΑΜΠΗΣ FC
lutse Tactiek 4-1-2-1
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 54.8
matig Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


13e minuut.
Tritsis heeft problemen om de bal te vangen. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolidis rent richting de bal. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Tzortzis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosnowski de bal. Manolidis rent richting de bal. Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Santamaría is nu in balbezit. Kavalieratos rent richting de bal. Santamaría rent richting de bal. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Leivadas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

33e minuut.
Sosnowski probeert de bal aan de voet te houden. Tzortzis geeft een lange en hoge pass. Sosnowski kan de bal niet met de borst controleren. Sosnowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sarakis de bal onder controle te krijgen. Leivadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golfinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos passt de bal met de wreef. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mavromatis de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zöchbauer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Mikrouleas de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavalieratos. Filippopoulos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Zöchbauer kopt de bal weg. Kavalieratos heeft problemen om de bal te vangen. Kavalieratos met een sublieme pass. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 76%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 24%.
P.A.O.K. fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

50e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Mavromatis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santamaría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zöchbauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kavalieratos kopt de bal weg. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel. Leivadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:2

56e minuut.
Tzortzis speelt de bal door. Redondo speelt de bal door. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski schiet op doel. Leivadas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:3

57e minuut.
Santamaría met een sublieme pass. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo met een sublieme pass. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Leivadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Koutsakos met een sublieme pass. Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal in één keer door. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal zonder na te denken. Golfinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zöchbauer speelt de bal door. Mikrouleas geeft een lange en hoge pass. Zöchbauer kopt de bal weg. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Leivadas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zöchbauer probeert naar een medespeler te passen. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos passt de bal in één keer door. Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Santamaría schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zöchbauer geeft een hoge lob. Sosnowski rent richting de bal. Mikrouleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mikrouleas geeft de bal voor. Inworp. Redondo met de inworp. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Leivadas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zöchbauer passt de bal met de wreef. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal in één keer door. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Leivadas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sarakis de bal onder controle te krijgen. Leivadas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:4

90e minuut.
Zöchbauer passt de bal in één keer door. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 73%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 27%.
P.A.O.K. fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:4