Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompotiakos F.C iraklis eyosmoy
MPAKE Tactiek kargiotis
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 5
47.6 gemiddelde waardering 29.9
solid Schieten poor
good Passen average
excellent Verdedigen weak


11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Michailidis stond buitenspel. Devisch neemt vlug de vrije trap. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Filis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 1:0

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duanes stond buitenspel. Kęcki neemt vlug de vrije trap. Tsiartas kan de bal niet met de borst controleren. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Duanes controleert de bal met de borst. Savoidakis rent richting de bal. Kęcki onderschept slim de pass. Duanes verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes schiet op doel. Gac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Kabaj de bal. Kabaj geeft de bal voor. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 2:0

28e minuut.
Chaveau probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Christoliakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Christoliakos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Csábi speelt de bal door. Pedone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedone probeert naar een medespeler te passen. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kabaj is nu in balbezit. Kabaj passt de bal in één keer door. Gonidis rent richting de bal. Boroi onderschept slim de pass. Boroi draait met de bal, schiet en ... Filis bokst de bal weg. Dolianitis heeft problemen om de bal te vangen. Speichler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 3:0

44e minuut.
Chaveau rent richting de bal. Chaveau speelt de bal door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. Filis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 49%, iraklis eyosmoy 51%.
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 4:0

50e minuut.
Speichler kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonidis de bal. Boroi is nu in balbezit. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kabaj passt de bal met de wreef. Speichler is nu in balbezit. Speichler passt de bal zonder na te denken. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dolianitis geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Savoidakis. Goede buitenspelval van de verdediging. Kabaj neemt vlug de vrije trap. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Gonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedone rent richting de bal. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Filis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 5:0

62e minuut.
Kabaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dolianitis de bal. Bejarano is nu in balbezit. Pedone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedone draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Csábi geeft de bal voor. Klungelig pakt Gonidis de bal. Boroi is nu in balbezit. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... Filis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 6:0

80e minuut.
Chaveau passt de bal in één keer door. Kabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabaj geeft een hoge lob. Speichler rent richting de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bejarano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedone is nu in balbezit. Pedone speelt de bal door. Kabaj heeft problemen om de bal te vangen. Kabaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Filis speelt de bal door. Duanes kopt de bal weg. Zuzarte rent richting de bal. Savoidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Savoidakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savoidakis rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 6:1

89e minuut.
Dolianitis rent richting de bal. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vakousis. Vakousis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 37%, iraklis eyosmoy 63%.
Kompotiakos F.C - iraklis eyosmoy 6:1