Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTAIKOS Σπόρτινγκ Χιχόν
AMYNTIKO SYSTIMA Tactiek Ραουλ
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


19e minuut.
Koryzna passt de bal in één keer door. Hahne rent richting de bal. Hahne speelt de bal door. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Girulis met de inworp. Hahne is nu in balbezit. Hahne passt de bal met de wreef. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński bokst de bal weg.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jasseron zal de hoekschop nemen. Daar is Tunkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński bokst de bal weg.

29e minuut.
Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Koryzna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Girulis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teplovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kocurek heeft problemen om de bal te vangen. Bonovas rent richting de bal. Bonovas passt de bal met de wreef. Teplovas rent richting de bal. Teplovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tunkis probeert naar een medespeler te passen. Teplovas is nu in balbezit. Met opzet legt Koryzna zijn tegenspeler op de grond. Teplovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tınay wilt de vrije trap nemen. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 76%, Σπόρτινγκ Χιχόν 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARTAIKOS - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:0

46e minuut.
Farías komt het veld opgelopen. Kacperzak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jasseron rent richting de bal. Jasseron geeft de bal voor. Klungelig pakt Rúnarsson de bal. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Girulis met de inworp. Balbi is nu in balbezit. Hahne maakt een afschuwelijke overtreding. Hahne krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vürst met een sublieme pass. Carcalete speelt de bal door. Tunkis rent richting de bal. Tunkis draait met de bal, schiet en ... Sczepiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:1

68e minuut.
Tınay geeft een hoge lob. Rúnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas schiet op doel. Sczepiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:2

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Carcalete de bal onder controle te krijgen. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías onderschept slim de pass. Farías schiet op doel. MacHutcheon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:2

76e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Girulis probeert naar een medespeler te passen. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas draait met de bal, schiet en ... Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Girulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Girulis passt de bal in één keer door. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis rent richting de bal. Tunkis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tunkis kopt de bal weg. Teplovas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koryzna. Koryzna krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hahne haalt uit met een fantastische trap. Fąfara onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jasseron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tunkis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

88e minuut.
Tınay rent richting de bal. Tınay probeert naar een medespeler te passen. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 64%, Σπόρτινγκ Χιχόν 36%.
ARTAIKOS - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:3