Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kagias ΣΠΑΡΤΗ FC
smpoutzak Tactiek cris
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
32.2 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Inworp. Laurijssen met een snelle inworp. Fric is nu in balbezit. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fremel kopt de bal weg. Daar is Komosiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojtík rent richting de bal. Vojtík haalt uit met een fantastische trap. Drabij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kuterba is nu in balbezit. Kuterba met een sublieme pass. Pérez Ipiña probeert naar een medespeler te passen. González Hernández rent richting de bal. González Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Szawica rent richting de bal. Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk geeft een lange en hoge pass. González Hernández rent richting de bal. González Hernández schiet op doel. Morillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Fric geeft een hoge lob. Koutsouradis onderschept slim de pass. Roztworowski speelt de bal door. González Hernández is nu in balbezit. González Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Papakounadis passt de bal met de wreef. Lung rent richting de bal. Lung speelt de bal door. Fremel rent richting de bal. Fremel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Roztworowski passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña passt de bal in één keer door. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba schiet op doel. Morillo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:1

33e minuut.
Gawin geeft een hoge lob. Laurijssen rent richting de bal. Laurijssen geeft een hoge lob. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. González Hernández is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roztworowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawin heeft problemen om de bal te vangen. González Hernández rent richting de bal. González Hernández haalt uit met een fantastische trap. Morillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fric rent richting de bal. Pérez Ipiña geeft een lange en hoge pass. González Hernández is nu in balbezit. González Hernández schiet op doel. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pérez Ipiña heeft problemen om de bal te vangen. Fric is nu in balbezit. Fric speelt de bal door. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:2

44e minuut.
Fric passt de bal met de wreef. Roztworowski kan de bal niet met de borst controleren. Koutsouradis maakt een afschuwelijke overtreding. Koutsouradis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 63%, ΣΠΑΡΤΗ FC 37%.
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:2

47e minuut.
Papakounadis kopt de bal weg. Laurijssen geeft de bal voor. Kuterba is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuterba neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. González Hernández is nu in balbezit. González Hernández draait met de bal, schiet en ... Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Uğur onderschept slim de pass. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba met een sublieme pass. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:3

60e minuut.
Uğur rent richting de bal. Uğur geeft de bal voor. Klungelig pakt González Hernández de bal. González Hernández draait met de bal, schiet en ... Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:4

62e minuut.
Gawin verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk speelt de bal door. Fric is nu in balbezit. Fric schiet op doel. Morillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wypij geeft de bal voor. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Fric rent richting de bal. Fric draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Fremel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fąk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. González Hernández rent richting de bal. González Hernández haalt uit met een fantastische trap. Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:5

73e minuut.
Gawin geeft een hoge lob. Inworp. Laurijssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Morillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Hernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González Hernández is nu in balbezit. González Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:6

81e minuut.
Gawin geeft de bal voor. Inworp. Roztworowski met een snelle inworp. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric schiet op doel. Morillo bokst de bal weg.

86e minuut.
Roztworowski speelt de bal door. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric geeft een lange en hoge pass. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 67%, ΣΠΑΡΤΗ FC 33%.
kagias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:6