Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek team DORTMUND F.C B.V.B
koulouvaxata Tactiek 4-4-2 simple
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Kalomoiris passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis passt de bal in één keer door. Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Velopoulos de bal onder controle te krijgen. Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Nyong speelt de bal door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nyong kopt de bal weg. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu geeft de bal voor. Noev is nu in balbezit. Noev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński passt de bal met de wreef. Gueze onderschept slim de pass. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos haalt uit met een fantastische trap. Park-Sin bokst de bal weg. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 2:0

27e minuut.
Theocharakis onderschept slim de pass. Theocharakis met een sublieme pass. Velopoulos met een sublieme pass. Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos draait met de bal, schiet en ... Park-Sin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Theocharakis zal de hoekschop nemen. Park-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsirogiannis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:0

34e minuut.
Inworp. Nyong met een snelle inworp. Nəbi speelt de bal door. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Leonte onderschept slim de pass. Leonte geeft de bal voor. Kalomoiris heeft problemen om de bal te vangen. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nyong kopt de bal weg. Noev is nu in balbezit. Noev passt de bal zonder na te denken. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini draait met de bal, schiet en ... Torp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gueze geeft een lange en hoge pass. Nyong rent richting de bal. Nyong geeft een hoge lob. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 67%, DORTMUND F.C B.V.B 33%.
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:0

47e minuut.
Zajdel geeft een hoge lob. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev passt de bal met de wreef. Nyong geeft een lange en hoge pass. Stanghellini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Chavez verovert de bal door een tackle van achteren. Venhammar rent richting de bal. Venhammar geeft de bal voor. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini draait met de bal, schiet en ... Torp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Nəbi speelt de bal door. Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal met de wreef. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel. Torp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Stanghellini rent richting de bal. Thomaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Thomaidis met een sublieme pass. Kujawiński geeft de bal voor. Tsirogiannis springt en kopt de bal. Park-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nəbi probeert de bal aan de voet te houden. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel met een sublieme pass. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zajdel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lazanis de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nyong neemt de hoekschop. Noev maakt een snoekduik en kopt de bal. Torp bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Zajdel met de inworp. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi geeft een lange en hoge pass. Noev springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:1

67e minuut.
Lazanis kopt de bal weg. Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyong geeft een hoge lob. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini schiet op doel. Torp bokst de bal weg.

79e minuut.
Leonte rent richting de bal. Nəbi met een sublieme pass. Stanghellini heeft problemen om de bal te vangen. Stanghellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:2

80e minuut.
Stais heeft problemen om de bal te vangen. Stais met een sublieme pass. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft de bal voor. Tsirogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. Park-Sin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Zajdel passt de bal in één keer door. Nəbi heeft problemen om de bal te vangen. Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ... Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Nyong met de inworp. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi met een sublieme pass. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ... Torp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:3

90e minuut.
Zajdel speelt de bal door. Stanghellini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thomaidis. Thomaidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 72%, DORTMUND F.C B.V.B 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Tsirogiannis passt de bal in één keer door. Velopoulos rent richting de bal. Velopoulos passt de bal zonder na te denken. Noev is nu in balbezit. Noev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

94e minuut.
Nyong speelt de bal door. Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Zajdel speelt de bal door. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini draait met de bal, schiet en ... Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:4

100e minuut.
Doeltrap. Torp met een harde bal richting middenveld. Nyong kopt de bal weg. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

102e minuut.
Noev draait met de bal, schiet en ... Lazanis geeft een hoge lob. Zajdel kopt de bal weg. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini draait met de bal, schiet en ... Torp bokst de bal weg. Daar is Thomaidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zajdel neemt de hoekschop. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 73%, DORTMUND F.C B.V.B 27%.
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:4

107e minuut.
Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Zajdel geeft de bal voor. Lazanis heeft problemen om de bal te vangen. Noev rent richting de bal. Noev schiet op doel. Torp bokst de bal weg.

108e minuut.
Thomaidis geeft een hoge lob. Gueze rent richting de bal. Gueze geeft de bal voor. Klungelig pakt Stanghellini de bal. Stanghellini schiet op doel. Torp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:5

114e minuut.
Noev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lazanis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zajdel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noev maakt een snoekduik en kopt de bal. Torp bokst de bal weg. Noev is nu in balbezit. Noev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:6

118e minuut.
Nyong rent richting de bal. Nyong passt de bal in één keer door. Noev is nu in balbezit. Noev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 68%, DORTMUND F.C B.V.B 32%.
Greek team - DORTMUND F.C B.V.B 3:6