Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keratsini fc Panolethria F.C.
5-3-2 Tactiek tampoyri filiko
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Čmelák geeft de bal voor. Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze speelt de bal door. Daar is Paulista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulista haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:1

5e minuut.
Kuciel rent richting de bal. Kuciel geeft de bal voor. Lefakis heeft problemen om de bal te vangen. Kirkitadze is nu in balbezit. Kirkitadze haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Alexandropoulos met een sublieme pass. Lontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanac is nu in balbezit. Tavlaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ościak met een sublieme pass. Kirkitadze rent richting de bal. Kirkitadze passt de bal met de wreef. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Xenoudakis de bal. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:2

23e minuut.
Kepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepl passt de bal met de wreef. Paulista is nu in balbezit. Paulista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:3

27e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouskolagoudakis maakt een afschuwelijke overtreding. Ościak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kepl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kirkitadze springt en kopt de bal. Psaroudakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:4

32e minuut.
Kakiousis geeft de bal voor. Tavlaridis kopt de bal weg. Klungelig pakt Krakowiak de bal. Lontos verovert de bal door een tackle van achteren. Lontos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Marjanac is nu in balbezit. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel passt de bal in één keer door. Kirkitadze is nu in balbezit. Kirkitadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kepl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakiousis rent richting de bal. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak geeft een lange en hoge pass. Kirkitadze krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alexandropoulos probeert de bal aan de voet te houden. Ościak rent richting de bal. Ościak speelt de bal door. Kirkitadze rent richting de bal. Kirkitadze haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Maggas geeft een hoge lob. Lontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä onderschept slim de pass. Alexandropoulos rent richting de bal. Alexandropoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanac passt de bal in één keer door. Ościak probeert naar een medespeler te passen. Paulista is nu in balbezit. Paulista schiet op doel. Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keratsini fc 53%, Panolethria F.C. 47%.
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:4

46e minuut.
Marjanac rent richting de bal. Marjanac geeft een hoge lob. Paulista rent richting de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel met een sublieme pass. Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze schiet op doel. Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:5

58e minuut.
Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandropoulos passt de bal in één keer door. Daar is Lontos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lontos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lefakis is nu in balbezit. Lefakis geeft een hoge lob. Ojanperä probeert de bal met de borst te controleren. Kuciel rent richting de bal. Kuciel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ościak met een sublieme pass. Paulista is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maggas. Maggas krijgt een gele kaart. Paulista is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kepl komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kepl geeft een lange en hoge pass. Paulista is nu in balbezit. Klungelig pakt Fouskolagoudakis de bal. Paulista is nu in balbezit. Paulista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:6

70e minuut.
Pyrpasos is nu in balbezit. Pyrpasos passt de bal met de wreef. Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:7

78e minuut.
Kakiousis speelt de bal door. Kuciel geeft de bal voor. Daar is Fouskolagoudakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alexandropoulos passt de bal in één keer door. Kuciel speelt de bal door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze is nu in balbezit. Kirkitadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Alexandropoulos de bal. Alexandropoulos met een sublieme pass. Nefeloudis met een sublieme pass. Lontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontos schiet op doel. Lepra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lepra speelt de bal door. Nefeloudis kopt de bal weg. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kepl kan de bal niet met de borst controleren. Kepl geeft een lange en hoge pass. Paulista rent richting de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:8

86e minuut.
Kirkitadze is nu in balbezit. Nefeloudis rent richting de bal. Kirkitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkitadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:9

88e minuut.
Ościak passt de bal zonder na te denken. Kepl geeft de bal voor. Maggas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kepl neemt de hoekschop. Paulista rent richting de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keratsini fc 62%, Panolethria F.C. 38%.
keratsini fc - Panolethria F.C. 0:10