Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trelleborg F.C ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
4312_v1 Tactiek επιθεση
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Bourousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos passt de bal in één keer door. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Paal! Gerardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avyssinos met een snelle inworp. Diamatos speelt de bal door. Klungelig pakt Cubino de bal. Diamatos geeft de bal voor. Gerardi bokst de bal weg. Bourousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:1

15e minuut.
Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo begaat een overtreding. Muzyka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barbet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:2

22e minuut.
Muzyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bourousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Gerardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:3

23e minuut.
Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roos met een snelle inworp. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Barbet kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carvallo de bal onder controle te krijgen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:4

33e minuut.
Carvallo verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino onderschept slim de pass. Cubino met een sublieme pass. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trelleborg F.C 59%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 41%.
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:5

49e minuut.
Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muzyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Peito de Aço probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Buia onderschept slim de pass. Przewoźnik is nu in balbezit. Buia onderschept slim de pass. Buia draait met de bal, schiet en ... Mateescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:5

58e minuut.
Cubino onderschept slim de pass. Cubino probeert naar een medespeler te passen. Barbet is nu in balbezit. Barbet draait met de bal, schiet en ... Gerardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:6

67e minuut.
Przewoźnik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cubino de bal. Cubino geeft de bal voor. Barbet rent richting de bal. Barbet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cubino is nu in balbezit. Cubino met een sublieme pass. Barbet rent richting de bal. Barbet draait met de bal, schiet en ... Gerardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jachacz rent richting de bal. Jachacz geeft een lange en hoge pass. Radonja met een sublieme pass. Clooney is nu in balbezit. Clooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cubino passt de bal zonder na te denken. Barbet probeert naar een medespeler te passen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Gerardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:7

89e minuut.
Inworp. Cubino met de inworp. Küffer is nu in balbezit. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trelleborg F.C 51%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 49%.
Trelleborg F.C - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 1:7