Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Aiolis
Akis Tactiek CBN3
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten excellent
very good Passen average
very good Verdedigen very good


27e minuut.
Klungelig pakt Psarianos de bal. Psarianos geeft een hoge lob. Saliagas probeert de bal aan de voet te houden. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Arvanitidis bokst de bal weg.

32e minuut.
Neratzakis probeert naar een medespeler te passen. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro met een sublieme pass. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Manias is nu in balbezit. Tashiro begaat een overtreding. Manias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanas met een snel genomen vrije trap. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Arvanitidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Aiolis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 54%, Aiolis 46%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Aiolis 0:1

46e minuut.
Kavoukidis is nu in balbezit. Kavoukidis met een sublieme pass. Manias speelt de bal door. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis schiet op doel. Arvanitidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Aiolis 0:2

65e minuut.
Vlachos is nu in balbezit. Vlachos probeert naar een medespeler te passen. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Aiolis 0:3

67e minuut.
Kanas met een sublieme pass. Klungelig pakt Favreau de bal. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Saliagas geeft een lange en hoge pass. Maglaras probeert naar een medespeler te passen. Persakis rent richting de bal. Persakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Aiolis 1:3

71e minuut.
Koumentakis probeert de bal aan de voet te houden. Maraslis is nu in balbezit. Maraslis passt de bal met de wreef. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis met een sublieme pass. Maglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglaras geeft de bal voor. Lakis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Kavoukidis trapt de bal weg. Neratzakis kopt de bal weg. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 52%, Aiolis 48%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Aiolis 1:3