Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB Midnight Gods
kainorio Tactiek APOKALYPSE
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten outstanding
good Passen solid
average Verdedigen very good


16e minuut.
Klungelig pakt Nousias de bal. Schipka rent richting de bal. Schipka passt de bal zonder na te denken. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel. Belogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej geeft een hoge lob. Dörfler kopt de bal weg. Křešický is nu in balbezit. Křešický haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fotakis is nu in balbezit. Met opzet legt Křešický zijn tegenspeler op de grond. Křešický krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Thế Doanh de bal. Thế Doanh passt de bal met de wreef. Milito bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Voutsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutsas passt de bal met de wreef. Milito is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Belogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rózga met een sublieme pass. Rousopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - Midnight Gods 0:1

31e minuut.
Rousopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sarantis kan de bal niet met de borst controleren. Rousopoulos met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarantis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka is nu in balbezit. Schipka geeft de bal voor. Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sarantis met een sublieme pass. Fotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een hoge lob. Křešický springt en kopt de bal. Ypsilantis bokst de bal weg.

41e minuut.
Milito rent richting de bal. Thế Doanh onderschept slim de pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVORNO. FOOTBAL CLUB 68%, Midnight Gods 32%.
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - Midnight Gods 0:1

49e minuut.
Herczeg kopt de bal weg. Milito heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Herczeg rent richting de bal. Herczeg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousias met een snelle inworp. Meletopoulos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Schipka kopt de bal weg. Meletopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Meletopoulos geeft een lange en hoge pass. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel. Belogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Belogiannis probeert naar een medespeler te passen. Meletopoulos kopt de bal weg. Nousias met een sublieme pass. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Schipka heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh met een sublieme pass. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Belogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Schipka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVORNO. FOOTBAL CLUB 83%, Midnight Gods 17%.
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - Midnight Gods 0:1