Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
p...a...o...k F.C PELEKANS
paok Tactiek 532 otto
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu probeert naar een medespeler te passen. Nappa is nu in balbezit. Nappa draait met de bal, schiet en ... Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kocabıyık geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ţicleanu springt en kopt de bal. Sordyl bokst de bal weg. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:1

4e minuut.
Trapolino met een snelle inworp. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft de bal voor. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Azran bereikt de bal nog maar net als eerste. Azran geeft de bal voor. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:2

9e minuut.
Krachunov is nu in balbezit. Ţicleanu onderschept slim de pass. Trifković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trifković krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Trapolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapolino passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Sordyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:3

14e minuut.
Trifković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caraccioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nappa geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Sordyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Simonyi is nu in balbezit. Simonyi geeft de bal voor. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Nappa rent richting de bal. Nappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Sordyl probeert naar een medespeler te passen. Caraccioli kopt de bal weg. Nappa is nu in balbezit. Nappa draait met de bal, schiet en ... Sordyl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţicleanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Uzkliņģis kopt de bal weg. Azran rent richting de bal. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft een hoge lob. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Nappa is nu in balbezit. Krachunov rent richting de bal. Nappa onderschept slim de pass. Nappa draait met de bal, schiet en ... Sordyl bokst de bal weg. Paal!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocabıyık met de inworp. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:4

36e minuut.
Azran rent richting de bal. Azran geeft een hoge lob. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. Trifković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tsenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsenes passt de bal in één keer door. Caraccioli speelt de bal door. Nappa rent richting de bal. Nappa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Di Muniro geeft de bal voor. Kocabıyık kopt de bal weg. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 82%, F.C PELEKANS 18%.
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:5

47e minuut.
Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft de bal voor. Ţicleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nappa de bal. Nappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Trapolino kopt de bal weg. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık met een sublieme pass. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Caraccioli passt de bal zonder na te denken. Nappa is nu in balbezit. Krachunov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nappa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trapolino wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mordechaj probeert naar een medespeler te passen. Tsenes rent richting de bal. Nappa rent richting de bal. Caraccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraccioli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nappa de bal. Krachunov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krachunov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raicu komt het veld opgelopen. Nurakhmetov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Biniaszczyk kopt de bal weg. Daar is Mordechaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diallo met een sublieme pass. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık met een sublieme pass. Sordyl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:6

74e minuut.
Isco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trifković de bal. Krachunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Sordyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Uzkliņģis met een snelle inworp. Mordechaj geeft de bal voor. Nurakhmetov heeft problemen om de bal te vangen. Isco rent richting de bal. Isco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Raicu probeert naar een medespeler te passen. Trapolino speelt de bal door. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft de bal voor. Ţicleanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 63%, F.C PELEKANS 37%.
p...a...o...k - F.C PELEKANS 0:6