Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apodrasi fc Μέγας Αλέξανδρος
trafoulas Tactiek 4-4-2 R
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
33.5 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Canonici is nu in balbezit. Horyna rent richting de bal. Horyna passt de bal zonder na te denken. Canonici rent richting de bal. Canonici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samedov neemt de hoekschop. Canonici springt en kopt de bal. Socea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:1

2e minuut.
Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutras rent richting de bal. Poloczek onderschept slim de pass. Poloczek haalt uit met een fantastische trap. Socea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:2

5e minuut.
Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano speelt de bal door. Bosolapov verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:3

7e minuut.
Poloczek rent richting de bal. Poloczek speelt de bal door. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:4

9e minuut.
Pyż geeft de bal voor. Canonici rent richting de bal. Horyna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horyna krijgt een gele kaart. Canonici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canonici zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tetwin speelt de bal door. Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koutras. Avagliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Samedov wilt de vrije trap nemen. Socea bokst de bal weg.

13e minuut.
Samedov is nu in balbezit. Samedov met een sublieme pass. Canonici is nu in balbezit. Canonici haalt uit met een fantastische trap. Socea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:5

15e minuut.
Tetwin passt de bal zonder na te denken. Avagliano is nu in balbezit. Avagliano geeft de bal voor. Klungelig pakt Samedov de bal. Samedov schiet op doel. Paal! Socea bokst de bal weg. Canonici is nu in balbezit. Canonici draait met de bal, schiet en ... Socea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:6

17e minuut.
Matias met een sublieme pass. Samedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samedov passt de bal met de wreef. Canonici is nu in balbezit. Canonici draait met de bal, schiet en ... Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Daar is Poloczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek schiet op doel. Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:7

20e minuut.
Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Korálek probeert de bal met de borst te controleren. Korálek passt de bal in één keer door. Poloczek rent richting de bal. Poloczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bârlădeanu speelt de bal door. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poloczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canonici neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:8

29e minuut.
Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Korálek onderschept slim de pass. Korálek speelt de bal door. Canonici rent richting de bal. Canonici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano geeft de bal voor. Canonici is nu in balbezit. Canonici draait met de bal, schiet en ... Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:9

35e minuut.
Veér passt de bal zonder na te denken. Bosolapov rent richting de bal. Bosolapov probeert naar een medespeler te passen. Canonici rent richting de bal. Canonici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Korálek passt de bal in één keer door. Samedov met een sublieme pass. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici haalt uit met een fantastische trap. Socea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Avagliano speelt de bal door. Korálek speelt de bal door. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek draait met de bal, schiet en ... Socea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:10

41e minuut.
Pyż geeft de bal voor. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samedov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poloczek springt en kopt de bal. Socea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:11

43e minuut.
Canonici is nu in balbezit. Canonici speelt de bal door. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Horyna speelt de bal door. Armendáriz geeft een lange en hoge pass. Poloczek kopt de bal weg. Canonici rent richting de bal. Canonici haalt uit met een fantastische trap. Socea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apodrasi fc 73%, Μέγας Αλέξανδρος 27%.
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:12

46e minuut.
Korálek met een sublieme pass. Samedov probeert naar een medespeler te passen. Canonici is nu in balbezit. Canonici schiet op doel. Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kruski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Poloczek passt de bal zonder na te denken. Canonici rent richting de bal. Canonici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:13

53e minuut.
Poloczek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Muża komt het veld opgelopen. Mareš komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Mareš met een sublieme pass. Muża probeert naar een medespeler te passen. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:14

58e minuut.
Avagliano is nu in balbezit. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias probeert naar een medespeler te passen. Rotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Reçber komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tetwin geeft de bal voor. Horyna met een sublieme pass. Varana heeft problemen om de bal te vangen. Avagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mareš kopt de bal weg. Avagliano heeft problemen om de bal te vangen. Avagliano passt de bal met de wreef. Reçber rent richting de bal. Reçber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Reçber kopt de bal weg. Klungelig pakt Horyna de bal. Canonici verovert de bal door een tackle van achteren. Canonici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:15

78e minuut.
Horyna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avagliano met de inworp. Korálek is nu in balbezit. Korálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:16

81e minuut.
Koutras is nu in balbezit. Tetwin verovert de bal door een tackle van achteren. Tetwin geeft een hoge lob. Canonici rent richting de bal. Canonici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Avagliano probeert naar een medespeler te passen. Reçber rent richting de bal. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici schiet op doel. Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:17

89e minuut.
Avagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Avagliano probeert naar een medespeler te passen. Reçber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apodrasi fc 64%, Μέγας Αλέξανδρος 36%.
apodrasi fc - Μέγας Αλέξανδρος 0:18