Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS Mantequilla F.C.
4132 geo Tactiek member?
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.4 gemiddelde waardering 57
average Schieten outstanding
average Passen formidable
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Vilović probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba passt de bal met de wreef. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal met de wreef. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Psomopoulos is nu in balbezit. Psomopoulos met een sublieme pass. Franco met een sublieme pass. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Garaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ursulescu met een snelle inworp. Parreira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calabresa de bal. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Babayev geeft een hoge lob. Kamler is nu in balbezit. Kamler geeft een hoge lob. Franco geeft de bal voor. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gravanis kopt de bal weg. Franco probeert de bal aan de voet te houden. Parreira speelt de bal door. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis draait met de bal, schiet en ... Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:1

26e minuut.
Doganis probeert naar een medespeler te passen. Garaba is nu in balbezit. Franco speelt de bal door. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis draait met de bal, schiet en ... Virić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Põldma kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een hoge lob. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Baviera kan de bal niet met de borst controleren. Franco rent richting de bal. Franco probeert naar een medespeler te passen. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Albanis geeft de bal voor. Parreira kopt de bal weg. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:2

36e minuut.
Põldma passt de bal in één keer door. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een lange en hoge pass. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Franco heeft problemen om de bal te vangen. Doganis rent richting de bal. Doganis passt de bal zonder na te denken. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Garaba de bal. Garaba met een sublieme pass. Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler geeft de bal voor. Doganis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 83%, Mantequilla F.C. 17%.
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:3

46e minuut.
Parreira speelt de bal door. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Vilović met een sublieme pass. Doganis is nu in balbezit. Doganis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis passt de bal in één keer door. Garaba is nu in balbezit. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doganis is nu in balbezit. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis rent richting de bal. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Doganis onderschept slim de pass. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Virić bokst de bal weg.

62e minuut.
Psomopoulos is nu in balbezit. Psomopoulos geeft een hoge lob. Binnie is nu in balbezit. Binnie geeft de bal voor. Pintilie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kamler passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco geeft de bal voor. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Babayev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garaba met een snelle inworp. Ursulescu geeft de bal voor. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Parreira speelt de bal door. Franco probeert naar een medespeler te passen. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis draait met de bal, schiet en ... Virić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:4

71e minuut.
Dellaferrera rent richting de bal. Parreira onderschept slim de pass. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:5

77e minuut.
Vilović passt de bal zonder na te denken. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Parreira de bal. Parreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Doganis de bal. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis verovert de bal door een tackle van achteren. Doganis schiet op doel. Garaba probeert de bal aan de voet te houden. Virić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft een hoge lob. Garaba kopt de bal weg. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 76%, Mantequilla F.C. 24%.
TIFONAS - Mantequilla F.C. 0:5