Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonidion F.C ThunderCats
刀具 Tactiek L2
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
38.1 gemiddelde waardering 61.5
average Schieten formidable
average Passen formidable
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Dounias probeert naar een medespeler te passen. Bithikotsis is nu in balbezit. Bithikotsis passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:1

10e minuut.
Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis geeft een lange en hoge pass. Lamela kopt de bal weg. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... Florescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kokorogiannis geeft de bal voor. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias rent richting de bal. Dounias geeft de bal voor. Miqueiros springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dounias geeft de bal voor. Miqueiros is nu in balbezit. Dalli Cardillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miqueiros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamela legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bithikotsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlow is nu in balbezit. Bithikotsis geeft een hoge lob. Kokorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:2

16e minuut.
Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela passt de bal in één keer door. Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias passt de bal met de wreef. Miqueiros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:3

18e minuut.
Bithikotsis onderschept slim de pass. Bithikotsis passt de bal in één keer door. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:4

23e minuut.
Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis geeft een lange en hoge pass. Kucab kopt de bal weg. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:5

24e minuut.
Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Virtejaru de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bithikotsis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miqueiros springt en kopt de bal. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bithikotsis geeft een hoge lob. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:6

29e minuut.
Delgado Ferreiro passt de bal in één keer door. Lamela probeert naar een medespeler te passen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel. Florescu bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Dounias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dounias speelt de bal door. Miqueiros is nu in balbezit. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel. Florescu bokst de bal weg.

32e minuut.
Szefler geeft de bal voor. Inworp. Bithikotsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dounias geeft een lange en hoge pass. Miqueiros springt en kopt de bal. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bithikotsis passt de bal in één keer door. Dounias is nu in balbezit. Dounias speelt de bal door. Daar is Miqueiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:7

38e minuut.
Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi geeft een hoge lob. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:8

39e minuut.
Lamela onderschept slim de pass. Lamela passt de bal in één keer door. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dimák kopt de bal weg. Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis probeert naar een medespeler te passen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 81%, ThunderCats 19%.
Leonidion F.C - ThunderCats 0:8

48e minuut.
Kucab heeft problemen om de bal te vangen. Lamela is nu in balbezit. Lamela passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:9

51e minuut.
Kucab rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela met een sublieme pass. Klungelig pakt Miqueiros de bal. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kokorogiannis geeft een lange en hoge pass. Lamela speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado Ferreiro de bal. Miqueiros verovert de bal door een tackle van achteren. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi passt de bal in één keer door. Pieszek geeft een lange en hoge pass. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Virtejaru geeft de bal voor. Buitenspel voor Zab. Goede buitenspelval van de verdediging. Cioculescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Florescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mutlow met een sublieme pass. Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dalli Cardillo kopt de bal weg. Lamela is nu in balbezit. Lamela passt de bal zonder na te denken. Dounias speelt de bal door. Kokorogiannis is nu in balbezit. Florescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Dounias met een sublieme pass. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:10

76e minuut.
Bithikotsis is nu in balbezit. Bithikotsis passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel. Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bithikotsis kopt de bal weg. Dalli Cardillo heeft problemen om de bal te vangen. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - ThunderCats 0:11

86e minuut.
Dounias passt de bal in één keer door. Lamela is nu in balbezit. Lamela passt de bal met de wreef. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bithikotsis geeft een hoge lob. Lamela is nu in balbezit. Lamela geeft een hoge lob. Miqueiros springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 71%, ThunderCats 29%.
Leonidion F.C - ThunderCats 0:11