Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the_expendables Barcalakers
442 Tactiek barcalakers
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Kolonko passt de bal zonder na te denken. Salaminas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaminas passt de bal met de wreef. Spanos rent richting de bal. Spanos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Marianelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Lakiotis geeft een lange en hoge pass. Spanos rent richting de bal. Spanos schiet op doel. Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Babits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salaminas rent richting de bal. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ... Moreau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Barcalakers 0:1

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moreau niet meer kan verder spelen. Koźma komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Salaminas met een sublieme pass. Babits is nu in balbezit. Babits met een sublieme pass. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Barcalakers 0:2

28e minuut.
Kolonko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Salaminas de bal. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ... Koźma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Barcalakers 0:3

32e minuut.
Deyanov passt de bal zonder na te denken. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo passt de bal in één keer door. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Spanos controleert de bal met de borst. Cavadzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos verovert de bal door een tackle van achteren. Spanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Barcalakers 0:4

43e minuut.
Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum onderschept slim de pass. Nahum passt de bal zonder na te denken. Daar is Minga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Nuytinck is nu in balbezit. Nuytinck met een sublieme pass. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_expendables 57%, Barcalakers 43%.
the_expendables - Barcalakers 0:4

47e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Kolonko onderschept slim de pass. Kolonko passt de bal zonder na te denken. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ... Koźma bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum passt de bal met de wreef. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos schiet op doel. Koźma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lakiotis geeft een lange en hoge pass. Babits geeft de bal voor. Kolonko kopt de bal weg. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Barcalakers 0:5

55e minuut.
Inworp. Bonelos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Lindner komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Spanos passt de bal zonder na te denken. Salaminas rent richting de bal. Salaminas passt de bal met de wreef. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... Paal! Koźma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Marianelli heeft problemen om de bal te vangen. Marianelli passt de bal zonder na te denken. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner geeft een hoge lob. Spanos rent richting de bal. Paal! Spanos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Barcalakers 0:6

84e minuut.
Mavromichelakis is nu in balbezit. Salaminas verovert de bal door een tackle van achteren. Salaminas met een sublieme pass. Spanos is nu in balbezit. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Koźma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_expendables 61%, Barcalakers 39%.
the_expendables - Barcalakers 0:6