Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burrata F.C. ARIS Thessaloniki
Mozzarela Tactiek TAN
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 61.2
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos met een sublieme pass. Koutropoulos is nu in balbezit. Laoutaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laoutaris schiet op doel. Sephadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Bouras rent richting de bal. Herreño speelt de bal door. Grekos rent richting de bal. Grekos draait met de bal, schiet en ... Sephadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:1

10e minuut.
Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Floruţ speelt de bal door. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris schiet op doel. Sephadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:2

12e minuut.
Inworp. Leppihalme met een snelle inworp. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño geeft de bal voor. Laoutaris krijgt zijn hoofd ertegen. Sephadi bokst de bal weg.

15e minuut.
Dellamorte heeft problemen om de bal te vangen. Dellamorte geeft de bal voor. Koutropoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Greenwood met een sublieme pass. Queirolo is nu in balbezit. Gálvölgyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gálvölgyi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tüting is nu in balbezit. Antonović onderschept slim de pass. Antonović geeft een lange en hoge pass. Laoutaris krijgt zijn hoofd ertegen. Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sephadi met een harde bal richting middenveld. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft een hoge lob. Grekos is nu in balbezit. Grekos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos onderschept slim de pass. Grekos probeert naar een medespeler te passen. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap. Sephadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sephadi met een sublieme pass. Greenwood kopt de bal weg. Herreño speelt de bal door. Grekos is nu in balbezit. Grekos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Floruţ probeert de bal met de borst te controleren. Floruţ geeft de bal voor. Laoutaris kopt de bal weg. Grekos rent richting de bal. Grekos draait met de bal, schiet en ... Sephadi bokst de bal weg.

31e minuut.
Klungelig pakt Queirolo de bal. Herreño verovert de bal door een tackle van achteren. Herreño met een sublieme pass. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dellamorte passt de bal met de wreef. Herreño probeert naar een medespeler te passen. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:3

35e minuut.
Laoutaris passt de bal in één keer door. Tsantilas is nu in balbezit. Grekos onderschept slim de pass. Grekos haalt uit met een fantastische trap. Sephadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:4

37e minuut.
Tsantilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Özbekoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leppihalme geeft de bal voor. Laoutaris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Herreño met een sublieme pass. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris passt de bal in één keer door. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos schiet op doel. Sephadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Koutropoulos geeft de bal voor. Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Grekos rent richting de bal. Grekos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędraszek geeft de bal voor. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sephadi trapt de bal weg van het doel. Tüting kopt de bal weg. Gálvölgyi met een sublieme pass. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burrata F.C. 78%, ARIS Thessaloniki 22%.
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:4

49e minuut.
Özbekoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbekoğlu geeft een hoge lob. Herreño probeert naar een medespeler te passen. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Antonović geeft de bal voor. Przyszlak kopt de bal weg. Leppihalme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppihalme geeft een lange en hoge pass. Laoutaris springt en kopt de bal. Sephadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Herreño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przyszlak de bal. Laoutaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laoutaris draait met de bal, schiet en ... Sephadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:5

61e minuut.
Koutropoulos rent richting de bal. Floruţ onderschept slim de pass. Floruţ passt de bal met de wreef. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris draait met de bal, schiet en ... Sephadi bokst de bal weg.

61e minuut.
Floruţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herreño rent richting de bal. Herreño geeft een hoge lob. Laoutaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Sephadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:6

63e minuut.
Tsantilas passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Jędraszek begaat een overtreding. Jędraszek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ortiz geeft de bal voor. Greenwood is nu in balbezit. Herreño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greenwood wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Greenwood kan niet meer verder spelen. Papazoglou komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos passt de bal met de wreef. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris schiet op doel. Sephadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:7

74e minuut.
Jędraszek passt de bal in één keer door. Herreño is nu in balbezit. Herreño passt de bal zonder na te denken. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft een hoge lob. Daar is Dellamorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos schiet op doel. Sephadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dellamorte heeft problemen om de bal te vangen. Laoutaris onderschept slim de pass. Laoutaris passt de bal in één keer door. Grekos rent richting de bal. Grekos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sephadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tüting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek speelt de bal door. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap. Sephadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Przyszlak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leppihalme zal de hoekschop nemen. Grekos springt en kopt de bal. Sephadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Antonović kopt de bal weg. Floruţ speelt de bal door. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:8

90e minuut.
Przyszlak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Floruţ zal de hoekschop nemen. Laoutaris krijgt zijn hoofd ertegen. Sephadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burrata F.C. 76%, ARIS Thessaloniki 24%.
Burrata F.C. - ARIS Thessaloniki 0:9