Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IkaroS FC91 Rouchlas Football Monsters
amyna Tactiek kalosirthate
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Klungelig pakt Hamsi de bal. Allievi probeert naar een medespeler te passen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 0:1

10e minuut.
Verheul bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheul geeft een hoge lob. Archip probeert naar een medespeler te passen. Armfelt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Canalmaz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:1

13e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek passt de bal met de wreef. Allievi is nu in balbezit. Allievi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:2

16e minuut.
Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen. Efthimiadis geeft een hoge lob. Ciołek kopt de bal weg. Allievi bereikt de bal nog maar net als eerste. Allievi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mânzeanu trapt de bal weg. Kopsidis kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kopsidis kopt de bal weg. Hamsi heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek is nu in balbezit. Allievi is nu in balbezit. Allievi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Archip kopt de bal weg. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez maakt een afschuwelijke overtreding. Antúnez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kopsidis rent richting de bal. Allievi is nu in balbezit. Allievi probeert naar een medespeler te passen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Allievi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dragoş ... Strafschop! Allievi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Allievi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:3

32e minuut.
Efthimiadis speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Archip legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciołek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Allievi neemt zijn aanloop. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Morris probeert de bal aan de voet te houden. Ciołek rent richting de bal. Ciołek passt de bal zonder na te denken. Allievi is nu in balbezit. Allievi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 50%, Rouchlas Football Monsters 50%.
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:3

46e minuut.
Klungelig pakt Ciołek de bal. Canalmaz is nu in balbezit. Ciołek maakt een afschuwelijke overtreding. Ciołek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Vogiatzakis speelt de bal door. Efthimiadis speelt de bal door. Allievi is nu in balbezit. Allievi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dragoş de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efthimiadis neemt de hoekschop. Allievi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mânzeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:4

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vogiatzakis met een snelle inworp. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis geeft de bal voor. Allievi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Efthimiadis de bal. Efthimiadis geeft een lange en hoge pass. Allievi bereikt de bal nog maar net als eerste. Allievi draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:5

79e minuut.
Lakos geeft de bal voor. Efthimiadis is nu in balbezit. Klungelig pakt Efthimiadis de bal. Efthimiadis geeft een hoge lob. Allievi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 56%, Rouchlas Football Monsters 44%.
IkaroS FC91 - Rouchlas Football Monsters 1:5