Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Άλιμος Dreamland
442 Tactiek Δανάη69
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Barmanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmanakos speelt de bal door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Dreamland 0:1

10e minuut.
Kouris rent richting de bal. Kouris passt de bal met de wreef. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Dreamland 0:2

13e minuut.
Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Murdzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kouris is nu in balbezit. Kouris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gili heeft problemen om de bal te vangen. Filippakos onderschept slim de pass. Filippakos met een sublieme pass. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Biniaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouris is nu in balbezit. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gili de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stravolaimis passt de bal met de wreef. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barmanakos neemt de hoekschop. Filippakos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Filippakos is nu in balbezit. Filippakos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stravolaimis de bal. Filippakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Terzoglou probeert naar een medespeler te passen. Barmanakos probeert naar een medespeler te passen. Gili bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis verovert de bal door een tackle van achteren. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Herczyk geeft de bal voor. Caals probeert de bal aan de voet te houden. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Biniaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Dreamland 0:3

41e minuut.
Pulina is nu in balbezit. Pulina geeft de bal voor. Inworp. Wijas met een snelle inworp. Kapias geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kouris onderschept slim de pass. Kouris met een sublieme pass. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel. Biniaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 76%, Dreamland 24%.
Άλιμος - Dreamland 0:3

50e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk speelt de bal door. Kouris heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wijas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gili de bal onder controle te krijgen. Kapias speelt de bal door. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Pirttioja komt het veld opgelopen. Filippakos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balanikas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Barmanakos probeert naar een medespeler te passen. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas speelt de bal door. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pirttioja met een sublieme pass. Danchev rent richting de bal. Danchev passt de bal zonder na te denken. Galitsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Barmanakos rent richting de bal. Barmanakos geeft een hoge lob. Kouris kopt de bal weg. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Dreamland 0:4

80e minuut.
Barmanakos verovert de bal door een tackle van achteren. Barmanakos passt de bal zonder na te denken. Kapias rent richting de bal. Kapias geeft de bal voor. Stravolaimis maakt een snoekduik en kopt de bal. Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estévez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft de bal voor. Pirttioja kopt de bal weg. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wijas kopt de bal weg. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas passt de bal zonder na te denken. Kouris rent richting de bal. Kouris schiet op doel. Biniaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balanikas rent richting de bal. Balanikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Dreamland 0:5

85e minuut.
Louloudakis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kouris rent richting de bal. Barmanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmanakos passt de bal zonder na te denken. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Stravolaimis is nu in balbezit. Kouris is nu in balbezit. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - Dreamland 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 61%, Dreamland 39%.
Άλιμος - Dreamland 0:6