Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti FC Aquarius TITAN
433 eu at Tactiek n5.1
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 52.3
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev is nu in balbezit. Baretti verovert de bal door een tackle van achteren. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel. Copik bokst de bal weg.

4e minuut.
Cruzalta is nu in balbezit. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev passt de bal zonder na te denken. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel. Paal!

6e minuut.
David met een snelle inworp. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Vulpeşean is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tagaldyev stond buitenspel. Stan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bocăneală kopt de bal weg. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Örvarsson geeft een lange en hoge pass. Sigel heeft problemen om de bal te vangen. Cudak rent richting de bal. Cudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - FC Aquarius TITAN 0:1

17e minuut.
Remedi rent richting de bal. Vulpeşean onderschept slim de pass. Cudak speelt de bal door. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Neaga geeft een hoge lob. Eiro heeft problemen om de bal te vangen. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Neaga heeft problemen om de bal te vangen. Neaga geeft de bal voor. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Copik bokst de bal weg.

35e minuut.
Deaconu passt de bal zonder na te denken. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Neaga geeft een hoge lob. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coroianu zal de hoekschop nemen. Neaga geeft een lange en hoge pass. Cruzalta kan de bal niet met de borst controleren. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Copik bokst de bal weg.

39e minuut.
Örvarsson kopt de bal weg. Daar is Coroianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconu met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 59%, FC Aquarius TITAN 41%.
bobartanii-interisti - FC Aquarius TITAN 0:1

50e minuut.
Cudak is nu in balbezit. Sigel geeft een hoge lob. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Copik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bobartanii-interisti - FC Aquarius TITAN 1:1

53e minuut.
Örvarsson geeft een lange en hoge pass. Remedi kopt de bal weg. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu begaat een overtreding. Bocăneală raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bocăneală kan niet meer verder spelen. Fodor komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cudak is nu in balbezit. Sigel onderschept slim de pass. Sigel geeft een lange en hoge pass. Stellacci rent richting de bal. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Copik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Neaga passt de bal in één keer door. Coroianu heeft problemen om de bal te vangen. Coroianu geeft de bal voor. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vulpeşean geeft een hoge lob. David kopt de bal weg. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Cudak controleert de bal met de borst. Cudak haalt uit met een fantastische trap. Peloso bokst de bal weg.

83e minuut.
Neaga onderschept slim de pass. Neaga geeft de bal voor. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - FC Aquarius TITAN 2:1

87e minuut.
Baretti kopt de bal weg. Stan probeert de bal aan de voet te houden. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel. Copik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 57%, FC Aquarius TITAN 43%.
bobartanii-interisti - FC Aquarius TITAN 2:1