Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea Recolta T. Vladimirescu
incercare Tactiek Creanta
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 61.3
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen solide


8e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Suolahti bokst de bal weg.

15e minuut.
Kyselica passt de bal zonder na te denken. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kyselica probeert de bal aan de voet te houden. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een hoge lob. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 0:1

30e minuut.
Madlung passt de bal met de wreef. Capanni is nu in balbezit. Capanni geeft een hoge lob. Basilicata krijgt zijn hoofd ertegen. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Paraschiv geeft een lange en hoge pass. de Wijs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Isar de bal. Basilicata rent richting de bal. Basilicata schiet op doel. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal met de wreef. Zambrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Suolahti bokst de bal weg.

41e minuut.
Novarese rent richting de bal. Novarese passt de bal in één keer door. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica geeft een hoge lob. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 60%, Recolta T. Vladimirescu 40%.
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 0:1

46e minuut.
Daar is Madlung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madlung raakt geblesseerd tijdens het duel. Hochschorner met een snel genomen vrije trap. Basilicata springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Le Coz de bal. Le Coz met een sublieme pass. Basilicata rent richting de bal. Basilicata schiet op doel. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 2:1

55e minuut.
Trung heeft problemen om de bal te vangen. Novarese speelt de bal door. Wultański speelt de bal door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Suolahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Hochschorner verovert de bal door een tackle van achteren. Hochschorner passt de bal in één keer door. Capanni rent richting de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ... Milin bokst de bal weg.

58e minuut.
Sánchez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Madlung bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlung speelt de bal door. Capanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Capanni schiet op doel. Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 3:1

64e minuut.
Năstaş kopt de bal weg. Wultański rent richting de bal. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Suolahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tłusty kopt de bal weg. Klungelig pakt Zambrzycki de bal. Novarese rent richting de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mirović met de inworp. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novarese. Novarese krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Doeltrap. Milin trapt de bal weg van het doel. Kyselica kopt de bal weg. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Suolahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 3:2

74e minuut.
Basilicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş rent richting de bal. Kyselica speelt de bal door. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hochschorner rent richting de bal. Hochschorner passt de bal met de wreef. Basilicata rent richting de bal. Isar is nu in balbezit. Basilicata onderschept slim de pass. Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basilicata rent richting de bal. Basilicata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 4:2

85e minuut.
Sánchez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Novarese is nu in balbezit. Novarese geeft een lange en hoge pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Suolahti bokst de bal weg.

88e minuut.
Madlung is nu in balbezit. Madlung passt de bal zonder na te denken. Sánchez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Capanni is nu in balbezit. Capanni draait met de bal, schiet en ... Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Capanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madlung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Capanni de bal. Capanni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 47%, Recolta T. Vladimirescu 53%.
FC Ardeo Parlea - Recolta T. Vladimirescu 5:2