Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGRII SUPARATI dacic club
77vvv777 Tactiek Mauru
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Motyka rent richting de bal. Felsztyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motyka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soarès met een snel genomen vrije trap. Hilal geeft een hoge lob. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij geeft de bal voor. Caldas maakt een snoekduik en kopt de bal. Lentini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Piplica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hilal neemt de hoekschop. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas schiet op doel. Lentini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:1

14e minuut.
Srpon geeft een hoge lob. Vishnevskij kopt de bal weg. Motyka met een sublieme pass. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. Lentini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:2

22e minuut.
Adamiak passt de bal met de wreef. Caldas rent richting de bal. Piplica rent richting de bal. Caldas onderschept slim de pass. Caldas schiet op doel. Lentini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Piplica probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij geeft een hoge lob. Caldas springt en kopt de bal. Lentini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:3

37e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka geeft de bal voor. Piplica kan de bal niet met de borst controleren. Adamiak rent richting de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lentini trapt de bal weg van het doel. Motyka kopt de bal weg. Piplica probeert de bal aan de voet te houden. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. Lentini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Soarès passt de bal met de wreef. Hilal rent richting de bal. Hilal geeft een lange en hoge pass. Adamiak springt en kopt de bal. Lentini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:4

41e minuut.
Adamiak probeert de bal aan de voet te houden. Soarès speelt de bal door. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal geeft een lange en hoge pass. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:5

44e minuut.
Kapka passt de bal zonder na te denken. Bull rent richting de bal. Gardinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Bull draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Prazeres de bal. Etyemez is nu in balbezit. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres schiet op doel. Karahan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 66%, dacic club 34%.
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:5

48e minuut.
Motyka rent richting de bal. Motyka speelt de bal door. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. Amighetti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Felsztyński passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soarès met een snelle inworp. Hilal is nu in balbezit. Hilal geeft een lange en hoge pass. Lentini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamiak is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:6

59e minuut.
Motyka rent richting de bal. Theonas begaat een overtreding. Motyka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soarès met een snel genomen vrije trap. Adamiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:7

61e minuut.
Klungelig pakt Soarès de bal. Motyka is nu in balbezit. Motyka geeft een lange en hoge pass. Adamiak rent richting de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Meutstege geeft een lange en hoge pass. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardinazzi begaat een overtreding. Gardinazzi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meutstege schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Meutstege naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Motyka onderschept slim de pass. Motyka speelt de bal door. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:8

83e minuut.
Soarès heeft problemen om de bal te vangen. Kapka is nu in balbezit. Srpon geeft een hoge lob. Caldas rent richting de bal. Caldas draait met de bal, schiet en ... Lentini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskaris geeft een hoge lob. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft een hoge lob. Caldas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 65%, dacic club 35%.
TIGRII SUPARATI - dacic club 0:8