Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:19
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: SONIS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11788
SONIS Kosmo Team
distrugatorul Tactiek k352
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Stoilov kopt de bal weg. Gorgan heeft problemen om de bal te vangen. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Mathieu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stoilov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klamczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grădean maakt een snoekduik en kopt de bal. Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rimoldi is nu in balbezit. Rimoldi passt de bal in één keer door. Gorgan rent richting de bal. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Kosmo Team 1:0

13e minuut.
Petriş passt de bal in één keer door. Rimoldi rent richting de bal. Rimoldi passt de bal in één keer door. Gorgan rent richting de bal. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Fodor bokst de bal weg.

19e minuut.
Klamczyński geeft de bal voor. Grădean kopt de bal weg. Klungelig pakt Skočibušić de bal. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Poppe onderschept slim de pass. Galuppi is nu in balbezit. Galuppi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONIS - Kosmo Team 1:1

24e minuut.
Skočibušić geeft de bal voor. Inworp. Piskorz met een snelle inworp. Rimoldi is nu in balbezit. Rimoldi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Skočibušić kopt de bal weg. Barbaru rent richting de bal. Rimoldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rimoldi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Tămâie rent richting de bal. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Cozzula rent richting de bal. Cozzula draait met de bal, schiet en ... Gâlcă bokst de bal weg.

37e minuut.
Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Gorgan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Skočibušić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galuppi rent richting de bal. Galuppi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Skočibušić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Daar is Rotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tămâie geeft een hoge lob. Cozzula maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rimoldi met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean speelt de bal door. Gorgan rent richting de bal. Gorgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Skočibušić speelt de bal door. Klungelig pakt Ledesma de bal. Rimoldi probeert naar een medespeler te passen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Manni komt het veld opgelopen. Ponce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 46%, Kosmo Team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SONIS - Kosmo Team 1:1

47e minuut.
Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Kosmo Team 2:1

49e minuut.
Klamczyński passt de bal met de wreef. Rimoldi rent richting de bal. Rimoldi passt de bal in één keer door. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Kosmo Team 3:1

52e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Rozan met een sublieme pass. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONIS - Kosmo Team 4:1

58e minuut.
Byrt geeft een hoge lob. Buitenspel voor Gorgan. Goede buitenspelval van de verdediging. Rotariu neemt vlug de vrije trap. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean is nu in balbezit. Grădean draait met de bal, schiet en ... Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rozan rent richting de bal. Rozan passt de bal zonder na te denken. Manni is nu in balbezit. Manni heeft problemen om de bal te vangen. Manni draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Poppe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manni rent richting de bal. Manni haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONIS 50%, Kosmo Team 50%.
SONIS - Kosmo Team 4:1