Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play FC Csobotfalva
2AA -IV Tactiek SC Csikszereda
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
51.3 gemiddelde waardering 65.9
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal zonder na te denken. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fish rent richting de bal. Fish passt de bal zonder na te denken. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal met de wreef. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rosa met een snelle inworp. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een hoge lob. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mirea probeert de bal met de borst te controleren. Mirea passt de bal zonder na te denken. Daar is Mirea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikedis geeft een lange en hoge pass. Korín krijgt zijn hoofd ertegen. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 1:0

26e minuut.
Angélico geeft een lange en hoge pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir begaat een overtreding. Meir krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Beclea geeft een hoge lob. Meir geeft een lange en hoge pass. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. Dähler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Peers rent richting de bal. Osial onderschept slim de pass. Osial haalt uit met een fantastische trap. Dähler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Virtejaru probeert de bal met de borst te controleren. Angélico geeft een hoge lob. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - FC Csobotfalva 1:1

38e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodos. Dodos krijgt een gele kaart. Rosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledezma maakt een snoekduik en kopt de bal. Dähler bokst de bal weg.

40e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal zonder na te denken. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 1:2

41e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peers. Peers krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bersellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Mirea met een sublieme pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Dähler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 1:3

44e minuut.
Beclea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meir met de inworp. Fish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 65%, FC Csobotfalva 35%.
Fair-play - FC Csobotfalva 1:3

46e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een lange en hoge pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 1:4

48e minuut.
Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Meir rent richting de bal. Meir speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dodos geeft een hoge lob. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korín rent richting de bal. Korín schiet op doel. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 2:4

59e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal zonder na te denken. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Dähler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 2:5

65e minuut.
Mikedis is nu in balbezit. Meir onderschept slim de pass. Meir probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Silveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Silveanu passt de bal met de wreef. Nicolae met een sublieme pass. Rosa is nu in balbezit. Osial rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Ayoğlu geeft een lange en hoge pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 2:6

88e minuut.
Meir geeft een lange en hoge pass. Bersellini onderschept slim de pass. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Dähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Csobotfalva 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 64%, FC Csobotfalva 36%.
Fair-play - FC Csobotfalva 2:7