Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
winner`s NIHIL
4-2-W-2 Tactiek inflames
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64.4 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Bunoaica passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru passt de bal met de wreef. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Wojtaszak rent richting de bal. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszak geeft de bal voor. Pruvot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - NIHIL 1:0

33e minuut.
Zenteno rent richting de bal. Zenteno probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu geeft een hoge lob. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dumitru onderschept slim de pass. Santacruz rent richting de bal. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru schiet op doel. Pasaulis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 49%, NIHIL 51%.
winner`s - NIHIL 1:0

46e minuut.
Văduva passt de bal in één keer door. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wojtaszak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wojtaszak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

47e minuut.
Barredo is nu in balbezit. Catinca begaat een overtreding. Barredo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văcăroiu met een snel genomen vrije trap. Barredo krijgt zijn hoofd ertegen. Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot schiet op doel. Ursache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - NIHIL 2:0

71e minuut.
Turuncu geeft een lange en hoge pass. Doboş kopt de bal weg. Arsenescu probeert de bal aan de voet te houden. Văcăroiu speelt de bal door. Opriţa geeft de bal voor. Ursache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pruvot rent richting de bal. Pruvot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - NIHIL 3:0

74e minuut.
Eze speelt de bal door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Pasaulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Văcăroiu passt de bal met de wreef. Eze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opriţa. Opriţa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan passt de bal in één keer door. Zenteno met een sublieme pass. Pruvot is nu in balbezit. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 49%, NIHIL 51%.
winner`s - NIHIL 3:0