Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Scuipa`n Dunare
1 Tactiek w
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 50
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beusan is nu in balbezit. Beusan geeft een hoge lob. Sabău kan de bal niet met de borst controleren. Sabău schiet op doel. Paal! Turmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:0

13e minuut.
Matějček rent richting de bal. Matějček geeft de bal voor. Klungelig pakt Panza de bal. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Talkowski trapt de bal weg. Matějček kopt de bal weg. Malatyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Wiedźmin probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Matějček bereikt de bal nog maar net als eerste. Matějček passt de bal zonder na te denken. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:1

21e minuut.
Welker onderschept slim de pass. Welker speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oroz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toljagić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matějček passt de bal zonder na te denken. Llorente speelt de bal door. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Toljagić probeert de bal aan de voet te houden. Talkowski bokst de bal weg. Beusan met een sublieme pass. Idoraş rent richting de bal. Panza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panza krijgt een gele kaart. Idoraş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toljagić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:2

24e minuut.
Bralewski speelt de bal door. Panza rent richting de bal. Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş schiet op doel. Talkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:3

26e minuut.
Llorente passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş schiet op doel. Talkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Llorente passt de bal met de wreef. Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Llorente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toljagić springt en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente met een sublieme pass. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel. Talkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matějček geeft een lange en hoge pass. Idoraş kopt de bal weg. Daar is Toljagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toljagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:4

40e minuut.
Sabău passt de bal in één keer door. Idoraş rent richting de bal. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:5

42e minuut.
Neculau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matějček rent richting de bal. Matějček passt de bal met de wreef. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 72%, Scuipa`n Dunare 28%.
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:6

54e minuut.
Neculau kopt de bal weg. Oroz geeft de bal voor. Beusan is nu in balbezit. Toljagić verovert de bal door een tackle van achteren. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. Talkowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Dinulescu passt de bal met de wreef. Idoraş is nu in balbezit. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Talkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Oroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malatyalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz geeft de bal voor. Toljagić krijgt zijn hoofd ertegen. Talkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:7

57e minuut.
Klungelig pakt Toljagić de bal. Welker kopt de bal weg. Idoraş is nu in balbezit. Llorente is nu in balbezit. Llorente geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:8

59e minuut.
Sabău probeert naar een medespeler te passen. Çanakkaleliler rent richting de bal. Raszkiewicz is nu in balbezit. Toljagić onderschept slim de pass. Toljagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Neculau onderschept slim de pass. Matějček verovert de bal door een tackle van achteren. Matějček passt de bal met de wreef. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Beusan speelt de bal door. Inworp. Llorente met de inworp. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Talkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Toljagić rent richting de bal. Klungelig pakt Toljagić de bal. Toljagić schiet op doel. Talkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:9

67e minuut.
Malatyalıoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neculau de bal. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić draait met de bal, schiet en ... Talkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:10

68e minuut.
Dinulescu rent richting de bal. Dinulescu passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş passt de bal in één keer door. Toljagić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:11

72e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş speelt de bal door. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:12

74e minuut.
Daar is Malatyalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malatyalıoğlu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Beusan rent richting de bal. Beusan geeft de bal voor. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Talkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:13

78e minuut.
Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu onderschept slim de pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Talkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:14

82e minuut.
Malatyalıoğlu geeft een hoge lob. Talkowski speelt de bal door. Llorente kopt de bal weg. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 81%, Scuipa`n Dunare 19%.
Spartacus - Scuipa`n Dunare 1:14