Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila fc fanu falticeni
vola Tactiek atac
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ziontkowski geeft een lange en hoge pass. Żelasko is nu in balbezit. Brisset rent richting de bal. Tushishvili onderschept slim de pass. Tushishvili draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı bokst de bal weg.

9e minuut.
Odrwąż met een sublieme pass. Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko rent richting de bal. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - fc fanu falticeni 0:1

19e minuut.
Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraisse verovert de bal door een tackle van achteren. Fraisse speelt de bal door. Tushishvili rent richting de bal. Tushishvili draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Toregiani onderschept slim de pass. Toregiani speelt de bal door. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś geeft een lange en hoge pass. Gawlik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ziontkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fraisse probeert naar een medespeler te passen. Tushishvili met een sublieme pass. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Alonso Bonilla onderschept slim de pass. Alonso Bonilla geeft de bal voor. Tushishvili kopt de bal weg. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva probeert naar een medespeler te passen. Panait rent richting de bal. Panait schiet op doel. Lupis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 59%, fc fanu falticeni 41%.
vola braila - fc fanu falticeni 0:1

47e minuut.
Daar is Ufkabakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toregiani begaat een overtreding. Ufkabakan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żelasko rent richting de bal. Żelasko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Toregiani geeft de bal voor. Odrwąż kopt de bal weg. Fraisse speelt de bal door. Tushishvili heeft problemen om de bal te vangen. Tushishvili schiet op doel. Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Fraisse met de inworp. Gawlik is nu in balbezit. Odrwąż maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Odrwąż moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Odrwąż schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Alonso Bonilla neemt vlug de vrije trap. Tushishvili kopt de bal weg. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Panait probeert de bal aan de voet te houden. Tushishvili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen. Żelasko rent richting de bal. Żelasko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Siekiera is nu in balbezit. Siekiera passt de bal in één keer door. Tushishvili is nu in balbezit. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - fc fanu falticeni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 65%, fc fanu falticeni 35%.
vola braila - fc fanu falticeni 0:2