Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLUESTARS Craiova Maxima 1973
4222 Tactiek passo dobble
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


20e minuut.
Osmochescu geeft de bal voor. Lehtinen kopt de bal weg. Daar is Lunde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel. Carello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ierardo passt de bal met de wreef. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunde rent richting de bal. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:1

30e minuut.
Carnero probeert naar een medespeler te passen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato passt de bal zonder na te denken. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Carnero is nu in balbezit. Carnero passt de bal in één keer door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel. Carello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:2

38e minuut.
Peier kopt de bal weg. Daar is Engerer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sądowicz met een sublieme pass. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pichlmaier kopt de bal weg. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ierardo geeft een hoge lob. Pichlmaier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vidrio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:3

41e minuut.
Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Pesík begaat een overtreding. Pesík krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz passt de bal met de wreef. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Carello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:4

45e minuut.
Pesík speelt de bal door. Sądowicz met een sublieme pass. Osmochescu speelt de bal door. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLUESTARS 70%, Craiova Maxima 1973 30%.
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:4

49e minuut.
Osmochescu passt de bal in één keer door. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo geeft een lange en hoge pass. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:5

51e minuut.
Carnero probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen rent richting de bal. Vidrio rent richting de bal. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Carello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Todescato onderschept slim de pass. Todescato met een sublieme pass. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Carello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:6

60e minuut.
Inworp. Osmochescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sądowicz speelt de bal door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carello trapt de bal weg van het doel. Carnero kopt de bal weg. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Lehtinen heeft problemen om de bal te vangen. Engerer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lehtinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sądowicz met een snel genomen vrije trap. Todescato krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Carello trapt de bal weg van het doel. Carnero kopt de bal weg. Klungelig pakt Lehtinen de bal. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lucescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şabanoğlu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen is nu in balbezit. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel. Carello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:7

90e minuut.
Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo rent richting de bal. Ierardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLUESTARS 68%, Craiova Maxima 1973 32%.
BLUESTARS - Craiova Maxima 1973 0:7