Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 SC Hyperion
Sorin 47 Tactiek Klopp 2019
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Nardi kopt de bal weg. Buffoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula onderschept slim de pass. Cieciula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - SC Hyperion 1:0

7e minuut.
Nardi met een sublieme pass. Magliocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magliocco geeft een lange en hoge pass. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Pimbó springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Dzielski heeft problemen om de bal te vangen. Dzielski geeft de bal voor. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Krstić controleert de bal met de borst. Magliocco is nu in balbezit. Magliocco passt de bal met de wreef. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
do Carmo passt de bal in één keer door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos speelt de bal door. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula schiet op doel. Torreblanca bokst de bal weg.

29e minuut.
Magliocco probeert naar een medespeler te passen. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó schiet op doel. Daar is Palunko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palunko haalt uit met een fantastische trap. Sagres bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos passt de bal met de wreef. Cieciula rent richting de bal. Cieciula schiet op doel. Torreblanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - SC Hyperion 2:0

37e minuut.
Buitenspel voor Rouvenaz. Goede buitenspelval van de verdediging. Dzielski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kostadinov rent richting de bal. Palunko verovert de bal door een tackle van achteren. Palunko haalt uit met een fantastische trap. Sagres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 55%, SC Hyperion 45%.
FC ARSENAL 1886 - SC Hyperion 2:0

62e minuut.
Doeltrap. Minh Ngọc komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pawlusiak geeft een hoge lob. Inworp. Barrientos met een snelle inworp. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Šubodiorovas speelt de bal door. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft de bal voor. Torreblanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Torreblanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - SC Hyperion 3:0

74e minuut.
Magliocco passt de bal zonder na te denken. Palunko rent richting de bal. Palunko passt de bal zonder na te denken. Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dzielski krijgt een gele kaart. Cieciula raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieciula neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski passt de bal in één keer door. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 63%, SC Hyperion 37%.
FC ARSENAL 1886 - SC Hyperion 3:0