Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:19
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: B&N Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 36269
B&N FC Dynamo
att Tactiek tct-new
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 60.4
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Korff is nu in balbezit. O`Neill rent richting de bal. Korff verovert de bal door een tackle van achteren. Korff draait met de bal, schiet en ... Zuch bokst de bal weg.

19e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft de bal voor. Astanto kopt de bal weg. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Caballero speelt de bal door. Korkulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis schiet op doel. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - FC Dynamo 0:1

30e minuut.
O`Neill speelt de bal door. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak speelt de bal door. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ibarra geeft de bal voor. Limpens is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limpens zal de hoekschop nemen. Astanto maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuch bokst de bal weg.

35e minuut.
Roussey kopt de bal weg. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fejkiel krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Bartniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkulionis rent richting de bal. Bartniak maakt een afschuwelijke overtreding. Korkulionis raakt geblesseerd tijdens het duel. Caballero komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 41%, FC Dynamo 59%.
B&N - FC Dynamo 0:1

54e minuut.
Korkulionis passt de bal in één keer door. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - FC Dynamo 0:2

59e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff heeft problemen om de bal te vangen. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - FC Dynamo 1:2

61e minuut.
Wasserfallen speelt de bal door. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens passt de bal in één keer door. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel is nu in balbezit. Holca onderschept slim de pass. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Limpens rent richting de bal. Limpens passt de bal in één keer door. Holca speelt de bal door. Roussey rent richting de bal. Roussey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bartniak geeft een lange en hoge pass. Gibby geeft de bal voor. Ibarra controleert de bal met de borst. Roussey verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - FC Dynamo 1:3

84e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Maltritz rent richting de bal. Bartniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bartniak krijgt een gele kaart. Maltritz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Korkulionis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - FC Dynamo 1:4

90e minuut.
Inworp. Limpens met de inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft een lange en hoge pass. Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - FC Dynamo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 38%, FC Dynamo 62%.
B&N - FC Dynamo 2:4