Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Aztec 2006 Furtuna
improvizatii Tactiek super
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.4 gemiddelde waardering 59.6
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa passt de bal zonder na te denken. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 1:0

10e minuut.
Kretz speelt de bal door. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte geeft een lange en hoge pass. Panic krijgt zijn hoofd ertegen. Reimaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 1:1

12e minuut.
Sekáč rent richting de bal. Sekáč passt de bal met de wreef. Huisman verovert de bal door een tackle van achteren. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sekáč raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzhevizov komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte geeft de bal voor. Panic krijgt zijn hoofd ertegen. Reimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap. Reimaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 1:2

26e minuut.
Misiewicz passt de bal met de wreef. Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet speelt de bal door. Kretz is nu in balbezit. Kretz draait met de bal, schiet en ... Reimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhevizov onderschept slim de pass. Dzhevizov passt de bal in één keer door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Schirripa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lung neemt de hoekschop. Dzhevizov maakt een snoekduik en kopt de bal. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Henning kopt de bal weg. Fatigati geeft de bal voor. Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leal Musa de bal onder controle te krijgen. Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Lung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Törker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhevizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhevizov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Martínez Pujalte rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Pujalte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kretz is nu in balbezit. Kretz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 47%, Furtuna 53%.
Blue Aztec 2006 - Furtuna 1:2

57e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Covei is nu in balbezit. Covei passt de bal zonder na te denken. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Abächerli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung met de inworp. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte passt de bal zonder na te denken. Panic is nu in balbezit. Panic schiet op doel. Reimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lung passt de bal zonder na te denken. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung met de inworp. Rózsa speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Henning passt de bal zonder na te denken. Rózsa rent richting de bal. Rózsa passt de bal in één keer door. Daar is Dzhevizov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhevizov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 41%, Furtuna 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Aztec 2006 - Furtuna 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Törker geeft een hoge lob. Arghezi probeert de bal met de borst te controleren. Lung speelt de bal door. Rózsa rent richting de bal. Rózsa draait met de bal, schiet en ... Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 53%, Furtuna 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Aztec 2006 - Furtuna 2:2

109e minuut.
Mindonnet geeft een hoge lob. Panic kopt de bal weg. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte geeft een hoge lob. Dragomirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

117e minuut.
Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte geeft een lange en hoge pass. Panic is nu in balbezit. Panic schiet op doel. De bal raakt de paal.

119e minuut.
Huisman onderschept slim de pass. Huisman passt de bal in één keer door. Lung probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 59%, Furtuna 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Aztec 2006 - Furtuna 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Dragomirescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rózsa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Panic kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 2:4
---
Arghirescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Schirripa bokst de bal weg.
---
Mindonnet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dzhevizov neemt zijn aanloop. Schirripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 3:4
---
Martínez Pujalte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Reimaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Furtuna 3:5
---
Covei neemt de penalty, wat een uithaal! Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---