Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii DUNAREA SEVERIN
22 Tactiek 4312
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 68.2
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Liseth rent richting de bal. Liseth geeft een lange en hoge pass. Gagić kopt de bal weg. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DUNAREA SEVERIN 0:1

20e minuut.
Sindelar kopt de bal weg. Diaconeasa met een sublieme pass. Gagić geeft een hoge lob. Francomano Calamassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DUNAREA SEVERIN 0:2

28e minuut.
Dieli geeft een lange en hoge pass. Paraíba kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Locatelli speelt de bal door. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carlier rent richting de bal. Carlier geeft de bal voor. Gurău kopt de bal weg. Bucilă rent richting de bal. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 62%, DUNAREA SEVERIN 38%.
Lupii Cenusii - DUNAREA SEVERIN 0:2

46e minuut.
Adelantado komt het veld opgelopen. Stange komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Diaconeasa met een sublieme pass. Iorga rent richting de bal. Iorga geeft een hoge lob. Paraíba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pop trapt de bal weg. Dullers kopt de bal weg. Locatelli speelt de bal door. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla geeft een hoge lob. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Murgu met een snelle inworp. Adelantado is nu in balbezit. Adelantado met een sublieme pass. Murgu is nu in balbezit. Murgu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sindelar geeft de bal voor. Suanguilla rent richting de bal. Suanguilla geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iorga zal de hoekschop nemen. Paraíba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DUNAREA SEVERIN 0:3

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iorga met de inworp. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sindelar geeft de bal voor. Merto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gagić speelt de bal door. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba rent richting de bal. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi schiet op doel. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stange kopt de bal weg. Iorga speelt de bal door. Sindelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba onderschept slim de pass. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DUNAREA SEVERIN 0:4

86e minuut.
Klungelig pakt Gurău de bal. Francomano Calamassi maakt een afschuwelijke overtreding. Gurău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adelantado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dieli geeft een hoge lob. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Pop maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

90e minuut.
Stange geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iorga met de inworp. Locatelli geeft een hoge lob. Paraíba krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 67%, DUNAREA SEVERIN 33%.
Lupii Cenusii - DUNAREA SEVERIN 0:4