Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club V
2023 Tactiek v-
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 45.2
excellent Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen average


1e minuut.
Dack bereikt de bal nog maar net als eerste. Dack passt de bal met de wreef. Baniciu rent richting de bal. Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Blejan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Alexa passt de bal met de wreef. Craia is nu in balbezit. Mocarzel verovert de bal door een tackle van achteren. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - V 1:0

9e minuut.
Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz onderschept slim de pass. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - V 2:0

16e minuut.
Arsenie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexa. Arsenie raakt geblesseerd tijdens het duel. Arsenie met een snel genomen vrije trap. Blejan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ignasz speelt de bal door. Panesi rent richting de bal. Panesi geeft een hoge lob. Mocarzel maakt een snoekduik en kopt de bal. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - V 3:0

37e minuut.
Bocaş geeft een hoge lob. Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blejan. Blejan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Boëtius verovert de bal door een tackle van achteren. Uusvirta is nu in balbezit. Uusvirta geeft een lange en hoge pass. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Spiridon trapt de bal weg van het doel. Boëtius kopt de bal weg. Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 37%, V 63%.
Royal Club - V 3:0

48e minuut.
Panesi is nu in balbezit. Panesi passt de bal met de wreef. Mocarzel heeft problemen om de bal te vangen. Mocarzel draait met de bal, schiet en ... Spiridon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Şoneriu controleert de bal met de borst. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Arsenie controleert de bal met de borst. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Spiridon met een harde bal richting middenveld. Boëtius met een sublieme pass. Uusvirta rent richting de bal. Uusvirta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Floricioiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - V 4:0

55e minuut.
Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boëtius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boëtius probeert naar een medespeler te passen. Uusvirta rent richting de bal. Uusvirta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Boëtius met een sublieme pass. Panesi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panesi neemt de hoekschop. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen. Spiridon bokst de bal weg. Purcaru geeft de bal voor. Blejan rent richting de bal. Mihailov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mihailov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mihailov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Floricioiu geeft de bal voor. Inworp. Panesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexa is nu in balbezit. Alexa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Spiridon met een sublieme pass. Ignasz speelt de bal door. Dack bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan onderschept slim de pass. Blejan schiet op doel. Stivala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 37%, V 63%.
Royal Club - V 4:0