Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cocs DACIADA
fp Tactiek debarcaderup
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 63.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Bordea rent richting de bal. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ene zijn tegenspeler op de grond. Ene krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Əcəmi is nu in balbezit. Ene onderschept slim de pass. Ene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - DACIADA 0:1

27e minuut.
Bărbat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bordea de bal. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea verovert de bal door een tackle van achteren. Bordea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cocs 57%, DACIADA 43%.
FC Cocs - DACIADA 0:1

58e minuut.
Iser met de inworp. Bărbat geeft een lange en hoge pass. Bordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Grunwald met een snelle inworp. Makovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec passt de bal met de wreef. Grunwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunwald geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dobre met de inworp. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunwald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grunwald krijgt een gele kaart. Secară raakt geblesseerd tijdens het duel. Secară zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ene krijgt zijn hoofd ertegen. Terodde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - DACIADA 0:2

67e minuut.
Bărbat passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thành Ðạt. Thành Ðạt krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Iser verovert de bal door een tackle van achteren. Iser geeft een hoge lob. Onanyan rent richting de bal. Onanyan draait met de bal, schiet en ... Laurenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - DACIADA 1:2

75e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Grecu geeft de bal voor. Thành Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. Terodde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iser rent richting de bal. Iser geeft een hoge lob. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu geeft een hoge lob. Terodde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bordea rent richting de bal. Bordea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - DACIADA 1:3

77e minuut.
Onciu met de inworp. Bărbat geeft een hoge lob. Əcəmi probeert naar een medespeler te passen. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ... Paal! Terodde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bărbat speelt de bal door. Iser is nu in balbezit. Bordea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordea krijgt een gele kaart. Iser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cocs 66%, DACIADA 34%.
FC Cocs - DACIADA 1:3