Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ursii bruni FC INTERNATIONALE
aparare Tactiek *Alina*
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 58.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Dumitrescu met een sublieme pass. Mendalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendalka passt de bal in één keer door. Seppi is nu in balbezit. Seppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Condrea trapt de bal weg. Brocea kopt de bal weg. Tiko rent richting de bal. Seppi rent richting de bal. Seppi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Seppi is nu in balbezit. Seppi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tiko de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ... Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
López Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. López Domínguez met een sublieme pass. Mendalka speelt de bal door. Tiko is nu in balbezit. Tiko draait met de bal, schiet en ... Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Brocea passt de bal met de wreef. Tiko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciocoiu. Ciocoiu krijgt een gele kaart. Tiko raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendalka wilt de vrije trap nemen. Condrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:1

12e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râpanu met een snel genomen vrije trap. Esquerdinha heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vekram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Buraczek verovert de bal door een tackle van achteren. Buraczek probeert naar een medespeler te passen. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:2

16e minuut.
Stângă probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal in één keer door. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Buraczek met een sublieme pass. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Râpanu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu passt de bal in één keer door. Seppi is nu in balbezit. Seppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Condrea trapt de bal weg. Dumitrescu kopt de bal weg. Balanikas heeft problemen om de bal te vangen. Seppi is nu in balbezit. Seppi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mendalka is nu in balbezit. Mendalka passt de bal met de wreef. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

30e minuut.
Râpanu rent richting de bal. Seppi verovert de bal door een tackle van achteren. Seppi passt de bal zonder na te denken. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Buraczek speelt de bal door. Mendalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendalka passt de bal in één keer door. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Condrea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:3

39e minuut.
Buraczek passt de bal zonder na te denken. Brocea met een sublieme pass. Mendalka rent richting de bal. Mendalka geeft de bal voor. Seppi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 76%, FC INTERNATIONALE 24%.
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:3

62e minuut.
Seppi passt de bal in één keer door. Mendalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendalka passt de bal in één keer door. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel. Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seppi rent richting de bal. Seppi schiet op doel. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:4

64e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Tiko verovert de bal door een tackle van achteren. Tiko passt de bal zonder na te denken. Seppi rent richting de bal. Seppi schiet op doel. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tiko is nu in balbezit. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Condrea bokst de bal weg.

67e minuut.
Mendalka heeft problemen om de bal te vangen. Mendalka passt de bal in één keer door. Tiko rent richting de bal. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

72e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Labuda geeft de bal voor. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Buraczek onderschept slim de pass. Buraczek geeft de bal voor. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko schiet op doel. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:5

83e minuut.
Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi onderschept slim de pass. Seppi probeert naar een medespeler te passen. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Paraschiv met een sublieme pass. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek passt de bal zonder na te denken. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ... Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 79%, FC INTERNATIONALE 21%.
ursii bruni - FC INTERNATIONALE 0:5