Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vulturul rosu cucuruzul iasi
red4 Tactiek 2020
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 64.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:1

13e minuut.
Sirotić met een snelle inworp. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liesch. Liesch krijgt een gele kaart. Reino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sirotić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:2

20e minuut.
Reino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Casoli de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abajo zal de hoekschop nemen. Parca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Siekierecki geeft een hoge lob. dos Santos Silva kopt de bal weg. Abajo rent richting de bal. Abajo geeft een lange en hoge pass. Reino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:3

25e minuut.
Sirotić met de inworp. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Reino is nu in balbezit. Reino draait met de bal, schiet en ... Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:4

33e minuut.
Parca rent richting de bal. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 69%, cucuruzul iasi 31%.
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:5

46e minuut.
Stokowiec passt de bal in één keer door. Casoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino haalt uit met een fantastische trap. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:6

54e minuut.
Zakrzewski rent richting de bal. dos Santos Silva onderschept slim de pass. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft de bal voor. Reino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino probeert naar een medespeler te passen. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estrada komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stokowiec geeft een hoge lob. Siekierecki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abajo neemt de hoekschop. Parca krijgt zijn hoofd ertegen. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Apró probeert naar een medespeler te passen. dos Santos Silva kan de bal niet met de borst controleren. dos Santos Silva speelt de bal door. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Inworp. Prazeres komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Menéndez Erimia probeert naar een medespeler te passen. Abajo kopt de bal weg. Klungelig pakt Siekierecki de bal. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Paroubek heeft problemen om de bal te vangen. Paroubek geeft een hoge lob. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 65%, cucuruzul iasi 35%.
vulturul rosu - cucuruzul iasi 0:6