Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liv UniversitateaCraiova
x Tactiek Univ.1
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


20e minuut.
Wiercipięta kopt de bal weg. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio speelt de bal door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stojnić rent richting de bal. Stojnić speelt de bal door. Basterra rent richting de bal. Basterra geeft een lange en hoge pass. Horno springt en kopt de bal. Wąpierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ligorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Idoraş de bal. Idoraş geeft de bal voor. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Stojnić probeert naar een medespeler te passen. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral schiet op doel. Wąpierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - UniversitateaCraiova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 51%, UniversitateaCraiova 49%.
liv - UniversitateaCraiova 0:1

67e minuut.
Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Basterra is nu in balbezit. Basterra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Crişan speelt de bal door. Basterra rent richting de bal. Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - UniversitateaCraiova 0:2

79e minuut.
Łomczyk passt de bal zonder na te denken. Stojnić probeert naar een medespeler te passen. Basterra heeft problemen om de bal te vangen. Basterra haalt uit met een fantastische trap. Wąpierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - UniversitateaCraiova 0:3

83e minuut.
Łomczyk geeft een hoge lob. Pärtel kopt de bal weg. Eidery met een sublieme pass. Daar is Basterra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basterra geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wąpierz speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral schiet op doel. Wąpierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inhauser onderschept slim de pass. Inhauser passt de bal zonder na te denken. Horno bereikt de bal nog maar net als eerste. Horno schiet op doel. Wąpierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 62%, UniversitateaCraiova 38%.
liv - UniversitateaCraiova 0:3