Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 Lotus Oradea
grupir Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
60.9 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen good


11e minuut.
Tolkki neemt vlug de vrije trap. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan begaat een overtreding. Mureşan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Keino is nu in balbezit. Mureşan begaat een overtreding. Keino raakt geblesseerd tijdens het duel. Mureşan speelt de bal door. Garces met een snel genomen vrije trap. Keino krijgt zijn hoofd ertegen. Butică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Lotus Oradea 1:0

26e minuut.
Garces is nu in balbezit. Garces passt de bal met de wreef. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włocki met de inworp. Husin heeft problemen om de bal te vangen. Husin geeft een hoge lob. Negruţă krijgt zijn hoofd ertegen. Bohnert bokst de bal weg.

39e minuut.
Marović onderschept slim de pass. Marović geeft een hoge lob. Mureşan is nu in balbezit. Keino verovert de bal door een tackle van achteren. Keino draait met de bal, schiet en ... Butică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 34%, Lotus Oradea 66%.
flora2006 - Lotus Oradea 1:0

48e minuut.
Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Tolkki probeert naar een medespeler te passen. Dietz is nu in balbezit. Dietz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Petrosino is nu in balbezit. Vanheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosino draait met de bal, schiet en ... Butică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Lotus Oradea 2:0

57e minuut.
Dietz passt de bal met de wreef. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Lotus Oradea 3:0

76e minuut.
Butică trapt de bal weg van het doel. Husin kopt de bal weg. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Lotus Oradea 3:1

80e minuut.
Kankaanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki onderschept slim de pass. Włocki probeert naar een medespeler te passen. Negruţă rent richting de bal. Negruţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietz geeft een hoge lob. Keino kopt de bal weg. Petrosino is nu in balbezit. Petrosino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dietz met een snelle inworp. Garces geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 44%, Lotus Oradea 56%.
flora2006 - Lotus Oradea 3:1