Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman RAVOLI FC
dorica Tactiek 5-3e-2 arges`
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
Chudzio passt de bal met de wreef. Mierzwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Hariga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - RAVOLI FC 0:1

25e minuut.
Marauders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barends is nu in balbezit. Balaban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaban krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Schuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuler passt de bal zonder na te denken. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Marauders geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markiet met de inworp. Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerník geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 48%, RAVOLI FC 52%.
F.C Doman - RAVOLI FC 0:1

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacConnach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mahuad kopt de bal weg. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Markiet geeft een hoge lob. Tychosen heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio schiet op doel. Hariga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mahuad rent richting de bal. Mahuad passt de bal met de wreef. Candil is nu in balbezit. Candil haalt uit met een fantastische trap. Akifsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Doman - RAVOLI FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 38%, RAVOLI FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Doman - RAVOLI FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Melenovský komt het veld opgelopen. Pararols komt het veld opgelopen. Żyłas komt het veld opgelopen.

92e minuut.
Franczyk kopt de bal weg. Tychosen heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

97e minuut.
Lixandru kopt de bal weg. Żyłas speelt de bal door. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

98e minuut.
Pararols is nu in balbezit. Met opzet legt Brudock zijn tegenspeler op de grond. Pararols raakt geblesseerd tijdens het duel. Majerník zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tychosen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

99e minuut.
Candil passt de bal zonder na te denken. Balaban rent richting de bal. Balaban passt de bal met de wreef. Davydenkovas rent richting de bal. Davydenkovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akifsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 74%, RAVOLI FC 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Doman - RAVOLI FC 1:1

111e minuut.
Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Marauders verovert de bal door een tackle van achteren. Marauders passt de bal in één keer door. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

113e minuut.
Akifsoy trapt de bal weg van het doel. MacConnach kopt de bal weg. Olimpo rent richting de bal. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas draait met de bal, schiet en ... Akifsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 28%, RAVOLI FC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Doman - RAVOLI FC 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Franczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hariga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - RAVOLI FC 1:2
---
Davydenkovas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Chudzio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hariga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - RAVOLI FC 1:3
---
Balaban kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Akifsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - RAVOLI FC 2:3
---
Majerník zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hariga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - RAVOLI FC 2:4
---
Candil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Akifsoy bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pararols neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - RAVOLI FC 2:5
---