Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Masterhand viitorul 21
master find02 Tactiek tare
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 12
56.7 gemiddelde waardering 67.4
goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Floarea kopt de bal weg. Iakovlev verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Biecke rent richting de bal. Biecke passt de bal zonder na te denken. Petrea rent richting de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Armeanca probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Biecke passt de bal zonder na te denken. Floarea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iakovlev. Iakovlev krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Baltariu met een snelle inworp. Kettu probeert naar een medespeler te passen. Iakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke draait met de bal, schiet en ... Calangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Floarea de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - viitorul 21 0:1

28e minuut.
Miala geeft een hoge lob. Ivansuc kopt de bal weg. Salbert is nu in balbezit. Ciumak onderschept slim de pass. Ciumak draait met de bal, schiet en ... Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochetan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hagi neemt de hoekschop. Ochetan kopt de bal weg. Ivansuc is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuliš zal de hoekschop nemen. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. Domenech bokst de bal weg.

32e minuut.
Baltariu speelt de bal door. Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een hoge lob. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Salomon geeft de bal voor. Miala kan de bal niet met de borst controleren. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea rent richting de bal. Petrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapacz zal de hoekschop nemen. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Baltariu geeft een lange en hoge pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Calangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - viitorul 21 0:2

42e minuut.
Kettu met een sublieme pass. Baltariu controleert de bal met de borst. Baltariu met een sublieme pass. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masterhand 53%, viitorul 21 47%.
FC Masterhand - viitorul 21 0:2

53e minuut.
Baltariu kopt de bal weg. Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz met een sublieme pass. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Miala begaat een overtreding. Miala krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Speltdoorn met een sublieme pass. Miala onderschept slim de pass. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft de bal voor. Biecke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Lascu komt het veld opgelopen. Minea komt het veld opgelopen. Bumbescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert geeft een lange en hoge pass. Biecke kopt de bal weg. Petrea is nu in balbezit. Petrea draait met de bal, schiet en ... Calangiu bokst de bal weg. Klungelig pakt Armeanca de bal. Floarea is nu in balbezit. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - viitorul 21 0:3

75e minuut.
Speltdoorn verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan is nu in balbezit. Speltdoorn maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Speltdoorn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Speltdoorn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masterhand 54%, viitorul 21 46%.
FC Masterhand - viitorul 21 0:3