Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. A.C. Milan 1899
4-5-1 Tactiek 5311
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 65.3
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Machináč met de inworp. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:1

12e minuut.
Wessel is nu in balbezit. Nopcea rent richting de bal. Mercer onderschept slim de pass. Wessel is nu in balbezit. Wessel schiet op doel. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Craia geeft een lange en hoge pass. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wessel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wessel kan niet meer verder spelen. Klonecki komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Breij geeft de bal voor. Tomczuk met een sublieme pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu geeft een hoge lob. Nopcea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu geeft de bal voor. Tomczuk kopt de bal weg. Nopcea rent richting de bal. Nopcea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een lange en hoge pass. Nopcea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:2

42e minuut.
Machináč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczuk met een sublieme pass. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea schiet op doel. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 60%, A.C. Milan 1899 40%.
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:3

55e minuut.
Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč geeft een lange en hoge pass. Batusha controleert de bal met de borst. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Tomczuk geeft een hoge lob. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:4

59e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu geeft de bal voor. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea draait met de bal, schiet en ... Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Machináč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczuk geeft de bal voor. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:5

74e minuut.
Keresztúri geeft de bal voor. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea geeft een lange en hoge pass. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Năstăsoiu trapt de bal weg van het doel. Tomczuk kopt de bal weg. Nopcea heeft problemen om de bal te vangen. Nopcea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mercer is nu in balbezit. Chitic onderschept slim de pass. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Tomczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Keresztúri neemt vlug de vrije trap. Chitic rent richting de bal. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Keresztúri kopt de bal weg. Batusha heeft problemen om de bal te vangen. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 73%, A.C. Milan 1899 27%.
FC TULCEA L.D. - A.C. Milan 1899 0:5