Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venus FC FC_Arges
532 Tactiek 10 DOBRIN
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 16
57.3 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Baruta kopt de bal weg. Cavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavas speelt de bal door. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Corbach de bal. Pilecki geeft een hoge lob. Franklin speelt de bal door. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mutis passt de bal zonder na te denken. Cavas rent richting de bal. Cavas met een sublieme pass. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski draait met de bal, schiet en ... Szolomayer bokst de bal weg.

35e minuut.
Becarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki begaat een overtreding. Pilecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 66%, FC_Arges 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venus FC - FC_Arges 0:0

50e minuut.
Cavas rent richting de bal. Cavas passt de bal met de wreef. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - FC_Arges 0:1

70e minuut.
Franklin kopt de bal weg. Raden is nu in balbezit. Raden geeft de bal voor. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 53%, FC_Arges 47%.
Venus FC - FC_Arges 0:1